Слънцето прави квадрат с Плутон – (особено, ако имате този

...
Слънцето прави квадрат с Плутон – (особено, ако имате този
Коментари Харесай

Днес можете да се превърнете от роб на съдбата в нейния господар

Слънцето прави квадрат с Плутон – (особено, в случай че имате този аспект в персоналния си хороскоп) – интервал на неподходящи промени.

Този аспект изисква първокласен скок в съзнанието, духовно развиване, в противоположен случай може да докара до значително разрушение, загуба, рецесия в кариерата, професионалната активност. Неблагоприятен интервал за учени, откриватели, за политици и основни водачи. Репутацията им е застрашена. Аспекта работи повече на вътрешен проект, не толкоз на събитиен – той подготвя към промени, спусъчния механизъм, на който се явяват други аспекти. Борба за власт, интриги, незаконни дейности, подмолна активност, въздействие на корумпираните структури. Да се заобикаля да се стои в тълпата. Критичен интервал за персоналните и фамилните връзки. Може да докара до разлъка. Сексуалните потребности се усилват, само че общуването се отравя от усеща на ревнивост, недоверчивост, собственически инстинкти, възходяща експанзия. Възможни произшествия с превоза, при осъществяване на опити, при работа с техника. Възможни са набези, нещастни случаи, контузии, ранявания вследствие на повреди или естествени бедствия.

Юпитер излиза от знака на Везните и се реалокира в символ Скорпион, където ще остане в идната една година – до 8 ноември 2018 година. Общият вектор на настроението в света ще стартира да се трансформира. Скорпион е знакът на духовността, властта, крупния бизнес и финансите, застрахователната и банкова сфера, във всички тези области ще бъде регистриран нараснал растеж. Ще провърви на тези, които са свързани с тези сфери. Добре ще се усещат и тези, които имат Слънце, Асцендент или други персонални планети в Скорпион, както и другите водни знаци Рак и Риби.

Луната e в символ Близнаци. Интелектуалните потребности са по-важни от практичните умозаключения. Хората са склонни към лековерие, недообмислени изявления и решения, непотребна приказливост. Емоциите са променливи, повърхностни. В такива дни мъчно се стои на едно място. Подходящо за другарство, завързване на нови връзки, продан на информация, краткотрайни неща. Уязвими са раменният пояс, елементарно се хваща настинка в белите дробове, да не се претрупва нервната система. Да се пият билкови настойки от успокоителни треви - невен, дилянка. Добре е да се вземат медикаменти за черния дроб. Избягвайте да пушите и да стоите дълго в непроветрени пространства. Не се учудвайте, в случай че не се почувствате добре по-късно.

20 лунен ден продължава до 22:35ч. ( и 21 лунен ден) – Времето, в което можете да се превърнете от плебей на ориста в нейния стопанин. Тези два дни са пламенно слети дружно. На 20-ия лунен ден стартира процесът на вътрешно преображение, а на 21-ия лунен ден доближава своя връх. Получаваме огромно придвижване на силата - ставаме дейни и извънредно смели. Това са единствените дни в лунния месец, когато е доста елементарно да решим от какво сме се страхували преди. Всичко подхванато ще бъде сполучливо! Днес не би трябвало да се ядосвате, не би трябвало да показвате горделивост, надменност и пренебрежение - това забавя вашето преображение.

Енергията и информацията, получени през последните две трети от лунния месец са усвоени и могат да дадат своите плодове. Тези, които старателно са следвали рекомендациите на всички предходни дни, през днешния ден евентуално ще получат резултата от дейностите си - при изискване, несъмнено, в случай че покажат интензивност и увереност. Ако вашите парични каузи са към момента в същото положение, това не е причина да се разстроите. Липсата на резултат единствено значи, че вашата парична фантазия към момента не е наситена с сила. Всичко зависи от вашата персонална сила - колкото по-силна е тя и колкото по-силно е желанието да живеете в разцвет, толкоз по-скоро ще се случи.

Събуждайки се сутринта, към момента лежащи в леглото, си представете, че сте един всесилен вълшебник. Започнете деня с чувството, че безусловно всичко е подчинено на вас. Обърнете внимание на нормалните си каузи, на всяко малко нещо, наблюдавайте всичките си дейности. Мислете за тях като вълшебен, без значение дали стоите в банята като миете зъбите, говорите по телефона или пиете чай. Преди да започнете дадена работа, въображаемо си кажете: "Аз по този начин желая! Това е моята воля! "И откакто кажете тази формула, не забравяйте да извършите това, което сте възнамерявали. Този метод ще ви научи, че вашата воля постоянно внася промени в света към вас. Така ще се превърнете в стопанин на ориста си.

Всяко събитие, което се случи през днешния ден, би трябвало да се възприема като избран знак, носещ избрана информация. Няма значение какво е събитието - звънец, счупена чаша, куче, което лае на улицата или бебе, плачещо зад стената. Но не се опитвайте да тълкувате тези знаци по време на тренинга, не търсете скришен смисъл в тях! Вашата задача е единствено да се фиксирате върху тях. След като сте забелязали нещо ново, обърнете внимание на този предмет или събитие и си кажете си: "Това е знак за мен! " Но не се задълбочавайте дълго време над тях, другояче тренинга ви ще се обърка. Виждате, фиксирате, превключвате вниманието - това би трябвало да е последователността на вашите дейности. Това, в действителност е всичко.

Вечерта, преди да си легнете, седнете безшумно и си поемете надълбоко въздух и издишайте 78 пъти посредством корема си, поемане и издишане. Всеки последващо поемане би трябвало да е малко по-дълбоко от предходното. С последното поемане стиснете юмруците си, задръжте дъха си допустимо най-дълго, затворете очите си. След това отворете очите си, издишайте внезапно въздуха, изправете се и мощно разтворете юмруците си, като отворите дланите си паралелно на пода. Вашият тренинг завърши. Това дава съществени резултати, които скоро ще почувствате, в случай че сте изпълнили всичко както би трябвало.

20 лунен ден е обвързван с духовната промяна, превъзмогването на подозренията и познаването на галактическия закон. Смята се за най-подходящ за пост, проучване на духовни текстове и прозрения. По-добре е да прекарате този лунен ден в фамилния кръг. Днес би било хубаво да се посветим на осъзнаването на нашите вътрешни връзки, сред събитията, хората, природата и нещата, които са скъпи за нас. Трябва да разберем, че нищо не се случва инцидентно в нашия свят. Всичко е доста естествено и следва едно от друго. Не вършете битова работа с изключение на нещо наложително.

Секс - Сексуалните връзки могат да останат предходните. Не е належащо да внасяте нови детайли. Просто се ограничете с първокласен секс.

Подстрижка – подтиква оптимизма. Ако не ви е време за коафьор, можете в къщи сами да подрежете бритона си или подрежете милиметър от някой кичур. Не се предлага боядисване на косата.

21 лунен ден стартира в 22:35ч и продължава до 23:31 на идващия ден

Бъдете господари на живота си!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР