Слънцето е в тригон с Нептун - най-висшият добротворец в

...
Слънцето е в тригон с Нептун - най-висшият добротворец в
Коментари Харесай

Всеки знак през деня трябва да бъде възприеман като указание за нещо

Слънцето е в тригон с Нептун - най-висшият добротворец в Ангелският свят. Този аспект е проводник на Божествената обич. Над човечеството в този миг се изливат благотворни въздействия и благословия. Влиянието ще продължи още 1-2 дни. Засилва се интуицията, въображението, музите спохождат поети, писатели, музиканти и художници.

Луната e в символ Дева до 18:11ч на 11 ноември

Луна в символ Дева, времето когато се изострят усещанията ни към дреболиите, появява се желанието за критикуване на близък. Хората се трансформират в сходства на Шерлок Холмс, който единствено по няколко елементи може да възвърне цялата картина. Паралелно с това нараства и възприятието за дълг даже при децата. Даже най-големите непослушковци могат да се трансфорат в почтени ангелчета. Подходящо и потребно е да се посещават лекарите, да се вършат проучвания, защото в този момент няма да има проблеми с диагностицирането. Това не се отнася единствено за хората, само че и за колите, така че в случай че ви се коства, че има нещо неправилно или някакъв проблем, самоуверено отивайте в авто-сервиза. Най-доброто време за главно разчистване на дома. Освен, че ще ви бъде елементарно да го вършиме, ще ви достави и наслаждение. Уязвима е кожата и храносмилателната система.

Продължава 25 лунен ден от 00:51 на 10 ноември до 02:05ч на 11 ноември
Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи силата и живота от една страна и загубата на сила и гибелта от друга.

Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден ще успее единствено този, който не бърза. Избягвайте всяка интензивност, припряност, суетата. Не би трябвало да стартирате нищо ново, само че би трябвало да завършите започнатото. Да не се вършат нови проекти. Не хабете непотребни сили. Да се заобикалят инцидентните контакти.

Ден на бездейност, уединение и покой. Подходящо време за концентриране, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една обстановка в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размишлявайте върху живота си и това, по какъв начин вие възприемате света. Всеки знак денем би трябвало да бъде възприеман като напътствие за нещо.

Вашият тъничък, нравствен свят в този момент е уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Избягвайте тематики за персоналния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и благонадежден човек, не се предлага да разголвате душата си. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, само че не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси.

Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не би трябвало да ги чистите, да ги пробивате, да се оперират.
Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през днешния ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже своевременна помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят.
Подходящ е чувственият и муден секс. Бързият секс в този момент не се предлага. Създайте сантиментална конюнктура със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко алено вино. Може да започнете с разпускащ масаж.

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение.
В сънищата човек се изтезава от негативна сила, в тях прониква нечиста мощ.

25 безоблачен ден – Бъдете благи и състрадателни с близките. Може да помагате на нуждаещите се. Ден за предоставяне и приемане на амнистия. Подходящ е за молебствия. Благоприятни са фамилните събирания, както и всякаква работа и поправки по жилището. Прекарайте повече време вкъщи, с децата, с животните. Родителите през днешния ден би трябвало да отделят повече време да бъдат дружно с децата си. Постарайте се да извършите техните молби и желанията им. Намерете време да поддържате връзка с домашните си любимци, поговорете им, помилвайте ги.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР