Слънцето е в секстил с Луната – аспект, който носи

...
Слънцето е в секстил с Луната – аспект, който носи
Коментари Харесай

Благоприятен и светъл ден - за любов и съзидание

Слънцето е в секстил с Луната – аспект, който носи хармонизация и непоклатимост. Днес вътрешен глас и схващане работят дружно, което е положително за виновни каузи. Действието на този аспект ще благоприятства както връзките, по този начин и ще въздейства върху общото въодушевление. Хората ще се усещат оживени и в приповдигнато въодушевление.

Луната минава на луфт от 17:35ч до 21:31ч. В това време да не се подхваща нищо значимо.

Луната е в символ Водолей до 21:31ч - Подходящо време да се занимаваме с това, което ни увлича, с креативните си пориви, с нови планове, срещи с другари. Настроението е изменчиво. Поведението - свободно, непредсказуемо, освободено. Подсъзнателно се търси независимост, смяна. Събужда се интереса към всичко ново, извънредно. Човек може да стартира се бунтува и противи на това, което смята за незаслужено. Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди, проблеми с информационните връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

В 21:31ч Луната минава в символ Риби.

Доминиращ 24 лунен ден от 04:35ч на 17 април до 05:04ч на 18 април.

Благоприятен и ярък ден, основан за обич. Символизира пробуждането на силите на природата. Денят е цялостен с наслада и придвижване. За някои е дори празничен.

В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват аварийните благоприятни условия на организма. Трябва да се употребяват единствено за съзидателни цели. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се провиснал и да поспят повече.

Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия. Появява се опция да превърнем своя разсъдък в фактически пълностоен и безотказно ръководещ детайл. Планове по-добре да не вършиме, а да живеете по свободен график, доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички алегорични знаци.

Ден за съзидание. Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за дейна креативна работа. Не бива в този лунен ден да се изпитва незаинтересованост, обезсърчение. Трябва да се употребява интензивно за подсилване на личното здраве и за повишение на духовното равнище. Да се заобикалят тълпите и всеобщите мероприятия. Ако имате опция, прекарайте повече време измежду природата. Днес тя изцелява и зарежда с сила. Не е добре да се гладува, тъкмо противоположното – би трябвало да се яде и да се пият доста течности. Болестите почнали в този ден не са рискови и не оставят последици. Ден за лекуване посредством билки.

Добър ден за контакти и запознанства (дори да са онлайн), за брачен връзки и любовни срещи. Лесно могат да се изгладят и най-сериозните несъгласия. Необходимо е да се употребява това време и да се оправят фамилните връзки. Ден, в който би трябвало да се изяви любовта. 24-ти лунен ден е обвързван с плодородието. Подходящ е за забременяване на деца.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят единствено изгода. Придобива се спомагателна сила, която е нужна за идващите няколко дни.

28 безоблачен ден – Проявете внимание и угриженост към околните си. Добре е за усамотение, медитации. В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните денем.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР