Слънцето е в практичната, аналитична и земна Дева, но това

...
Слънцето е в практичната, аналитична и земна Дева, но това
Коментари Харесай

Трите зодии, които ще имат невероятна и забавна седмица

Слънцето е в практичната, аналитична и земна Дева, само че това не значи, че това време на годината няма с какво да ви изненада. в действителност може да разкрие вашата просветеност и натъртено око за елементи, само че също по този начин може да ви направи толкоз захласнати от твърдите обстоятелства, че забравяте да вземете поради метода, по който се чувствате.

Тази седмица стартира с малко неустановеност, с помощта на обстоятелството, че Слънцето ще се опълчи на илюзорния и дезориентиращ Нептун на 14 септември. Това може да ви накара да се чувствате съпричастни и да давате повече внимание на хората към вас. Това обаче може да провокира и накърнимост, като ви направи несигурни по какъв начин да утвърдите границите си, тъй че не забравяйте, че вашите потребности постоянно са преди всичко.

Може да бъдете привлечени на по-дълбоко, по-смислено място, защото Слънцето образува тригон с трансформиращия Плутон на 16 септември. Това ще ви насърчи да се възползвате от интуицията и вътрешната си мощ, давайки ви инструментите и мотивацията да постигнете задачите и фантазиите си.

Въпреки това, защото сантименталната Венера образува квадрат със Сатурн до 17 септември, възприятието за самотност и несръчност може да ви превземе. Това може да забие чеп в връзки, които в никакъв случай не са били толкоз мощни, с цел да ви накара най-сетне да разберете по какъв начин можете да подобрите връзката си или да осъзнаете, че може би е време да се откажете от нея. Заслужавате да се чувствате сигурни и разбрани!

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР