Слънце в квадратура със Сатурн - Влиянието от аспекта ще

...
Слънце в квадратура със Сатурн - Влиянието от аспекта ще
Коментари Харесай

Девиз на деня: максимум търпение и спокойствие

Слънце в площ със Сатурн - Влиянието от аспекта ще се прояви и в идващите няколко дни. Сатурн непрекъснато се стреми да постанова някакъв ред, да структурира активността, да възнамерява, да основава наставления. Може да се опитат да ви наложат дисциплинираност или да проявят към вас непоносимост. Планетната силата може да докара до нарушение на човешките права. Трудно става общуването с родители и по-възрастни хора.

Венера в съпротива на Нептун - Този интервал може да донесе раздразнителност, безпокойствие, неприятно въодушевление, споровете елементарно избухват. Изисква се нараснало внимание, защото вероятността да станете жертва на машинация се усилва.

Луната е в символ Скорпион до 07:44ч на 19 октомври

Активират се процесите, формиращи нашите усеща. Самочувствието ще влияе най-много на прочувствената сфера. Подсъзнанието ще заостри вниманието към сферата на желанията. Трябва да се управлява положението на виталния тонус. Повишена нервна възбудимост и промени в настроението. Хората ще станат по-малко търпеливи, повече капризни и нападателни. Затова интервалът е прекомерно конфликтен. Лекият флирт по това време повдига настроението. Денят е обвързван с подражанието, пасивното следване на непознатите мисли. Всеки би трябвало да работи над своите неприятни и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни.

Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Доминиращ 3 лунен ден от 09:29ч на 18 октомври до 10:48ч на 19 октомври

От енергийна позиция това е един доста мощен ден и затова рисков. Енергията може да се употребява както за положително, по този начин и за неприятно. Поради тази причина е доста значимо да насочите вашите желания към съзидателното русло. Добре е да бъдете дейни, само че значимото е да се концентрирате единствено върху една, най-важната задача. Много е евентуално положителните планове да доведат по-късно до позитивни резултати. Да се заобикаля пасивността. Неизползваната сила може да подрине здравето. Не правете в този ден нищо, което не сте правили преди. Не провеждайте диалози за вашите инициативи и избягвайте нови запознанства.

Лесно може да се гневите и да бъдете раздразнителни, по тази причина е добре да сте сдържани и да се самоконтролирате. Старайте се да не проявявате персонална експанзия, недоверчивост, безкомпромисност и яд. Повишената подозрителност също е неприемлива. Не пожелавайте зло на никого. Негативният прочувствен подтик ще бъде предаден и още веднъж ще се върне към вас.

Благоприятно е за работа с енергийното поле. Време да очистите астрала си. Добре е да се вършат физически извършения. Правете извършения за пъргавина на плещите и ставите. Ако с тях нещо не е наред, евентуално имате застой на астрална сила. Подходящо е за извършения в бойни изкуства. Благоприятно е въздействието на сауните в този ден.

Девиз на деня: най-много самообладание и успокоение. Проявете схващане към околните си и колегата си. Добро е всичко, което се прави за богатството на фамилията. Сексуалните сили в този момент са мощни. Добре е водещата роля да се поеме от дамата. В секса би трябвало да има повече откритост, фикция, многообразие, странност.

Подстригването в този ден дава обещание плодородно обновяване на личния енергиен капацитет. Стимулира се интензивността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и позитивни страсти.

Да се вършат покупки в 3-ти лунен ден е извънредно нежелателно. Но в случай че въпреки всичко решите да купувате нещо, то проверете неведнъж качеството и периода на валидност на продукта, с цел да няма след това проблеми.

2 безоблачен ден – Денят приканва към сериозен размисъл и успокоение. Помислите би трябвало да са чисти и ориентирани към благи каузи. Бъдете милостиви и състрадателни. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте толерантност към непознатите дефекти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР