Слънце в квадратура с Юпитер - Силната проява на емоциите

...
Слънце в квадратура с Юпитер - Силната проява на емоциите
Коментари Харесай

Днес е добър знак да намерите дребни монети с герба нагоре

Слънце в площ с Юпитер - Силната демонстрация на страстите може да провокира разнообразни стълкновения. Снижение на креативните импулси, работоспособността е равна съвсем на нула. Този аспект може да ни направи суетни, екстравагантни, разточителни. Проявява се нашата мощна воля. В този интервал елементарно се престъпват границите на закона, на откритите правила или на нравствеността. Правни спорове и спорове със закона и висшестоящите могат да зародят. Продължителност към 2-3 дни.

Луната в съвпад със Сатурн – В по-раната част на деня, този аспект може да аргументи ограничавания, депресивно и потиснато въодушевление, потиснатост и неразположение. Можем да бъдем недоволни, затворени, упорити и неискрени. Възможно е да зародят задръжки в любовния живот. Отчуждаване. Сами по себе си бихме могли да се усещаме самотни.

Луната е в площ с Уран – В по-късните часове на деня бихме могли да бъдем ексцентрични, непоколебими, раздразнителни и капризни, склонни да променяме настроенията, присъща мощна страст.

Луната е в символ Козирог и се движи на луфт до 10:40ч. Времето е неуместно за предприемане на значими неща.

В 10:40ч Луната минава в символ Водолей. Връзката с приятелите и обществените проблеми ни допират надълбоко. Сега е най-подходящото време да се включим в обществени дела. Хората стават по-чувствителни и нервни. Поведението - свободно, непредсказуемо, освободено. Подсъзнателно се търси независимост, смяна. Събужда се интереса към всичко ново, извънредно. Човек може да стартира се бунтува и противи на това, което смята за незаслужено. Увеличава се вероятността от повреди на електрозахранването, домакинските уреди, проблеми с информационните връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Доминиращ 22 лунен ден от 03:19ч на 15 април до 04:00ч на 16 април

Хубав, спокоен и удобен лунен ден. Ден на мъдростта, тайните познания и неприкосновеността. Енергията му усъвършенства умствените качества, ускорява способността за духовно и креативно обновяване. Изостря се възприятието за правдивост. Сега новите познания се усвояват изключително добре, появяват се нови хрумвания и решения. Трябва да се чете сред редовете. Подходящо време за предаване на опит и познания. Добре е да се медитира върху сакрални знаци, мандали, карти таро, руни.

В този лунен ден пред човек могат да се открият необятни вероятности за постигане до щастието. Препятствията, които се появяват не са огромни проблеми, а служат единствено като тренажор. Трябва да се търси позитивната страна на всичко, което се случва.

Добре е да се демонстрира благотворителност и милосърдие, да се вършат дарове, въпреки и нещо дребно. Добродетелта през днешния ден дава огромни резултати. Всеки, който замисля нещо неприятно е жертван на неуспех. Не би трябвало да се подхваща нищо ново, никакви дейности, от които да очаквате триумф или приятност. Не би трябвало да се рискува, тъй като това може да повлече след себе си доста непредсказуеми събития. Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Избягвайте непотребното натоварване със разногласия и спорове.

Днес е добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Пазете си нервите и здравето. Не се претоварвайте физически и прочувствено. Заболявания появили се в този ден са много рискови. Необходимо е да се обърне изключително внимание на бедрената кост, кръста, долната част на гръбначния дирек. По-добре да не вършиме внезапни придвижвания. Единственият лунен ден, когато използването на сладко е желателна и по всякакъв начин се приветства.

Сексът в този лунен ден може да бъде спокоен, муден и не толкоз деен.

Покупки - Благоприятно е за покупки на облекла и декорации, за неща доставящи наслаждение.

26 безоблачен ден – Можете да се обърнете към Висшите сили и да помолите за помощ или друго, изключително в случай че е обвързвано с увеличение на благосъстоянието. Днес дори най-простите и елементарни молби доближават до Небесата. Не си отхвърляйте нищо в този ден. Каквото ви хареса, вземайте го (в рамките на позволеното). Позволете си земните наслади. Правете всичко с готовност и от сърце. Направете дарове на обичните ви хора.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР