Слънце и Марс се съединяват в знака Лъв и това

...
Слънце и Марс се съединяват в знака Лъв и това
Коментари Харесай

Днес е ден за трансформации

Слънце и Марс се съединяват в знака Лъв и това ние ще усетим като прилив на сили и повече жизненост. Време, в което могат да се правят смели действия, да се изкара всичко на дневна светлина и да се демонстрираме по този начин, както ни се желае.

Луната е в земния знак Дева. Подходящо за оформяне на парични документи. Развитие на търговията на дребно. Да се употребяват повече плодове и зеленчуци. Подходящо за козметични процедури. Не е уместно за покупко-продажба на недвижимо имущество. Уязвими са нервната система и целия стомашно-чревен тракт без правото черво.

От 09:32 ч до 18:38 ч, както виждате съвсем през целия ден Луната ще се движи на луфт. Започването на нови и значими каузи през това време е несвоевременно. След 18:38ч Луната ще направи своя преход във въздушният знак Везни – знакът на хармонията.

5 лунен ден, който стартира от 10:39 ч и продължава до 11:43 ч на идващия ден - Символ на деня е Еднорога. Ден за трансформации и единение на противоположностите. Всичко, което става с вас през днешния ден е належащо да се преглежда като напътствие за изменение на вашата персона. Това време е за синтезиране на противоположностите, по тази причина не се учудвайте, в случай че ви става ту добре, ту зле, ту радостно, ту печално. Вашата задача е вярно да съчетаете тези противоположности и да постигнете равновесие. Бъдете доброжелателни, изпитвайте единствено позитивни страсти и вашият живот ще бъде изпълнен с приятни събития.

Добре е да си поплачете в този ден, сълзите са очистващи. Този лунен ден е удобен за енергийно ликвидиране на чакрите посредством мантри. Четете молитвата “Отче наш” най-малко 15 минути. Добър ден за приемане на познания. Контактите носят изгода.

В организма протичат комплицирани алхимически процеси. Гладуването в този момент може да окаже отрицателно въздействие на костната конструкция. Единственият ден, в който храната изгаря без излишък и изцяло се преобразува в тъканите. Затова е нужно да сте сити, само че да не преяждате. Да не се използват спиртни питиета и месо. Внимателно подбирайте продуктите за ястие. Най-подходящи са вегетарианските и млечните храни.

Сексът през този лунен ден е целителен. Той трансформира напрежението, насъбрания стрес, мъчителните признаци в чиста сила на наслада и обич.

Подстрижка – дава подтик към креативна реализация и настройва човек на вълните на насладата, възвръща харизмата. Ускорява растежа на косите. Разрешете косата, направете си прелестна прическа за привличане силите на Природата. Енерго-информационният продан в този ден работи удивително. Удивително е, само че при някои близки хора (приятели, сътрудници, братя-сестри, съпрузи) могат да се появят по едно и също време идентични мисли. При подстрижката от една страна ще задействате процеса на съзидателното обновяване (здраве, персонална сила, харизмата), а от друга с отрязаните коси ще ви изоставен такива страсти като неодобрение, безпокойствие, отчаяние, злоба.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР