Слънчево ще е времето до обяд, повече облаци ще има

...
Слънчево ще е времето до обяд, повече облаци ще има
Коментари Харесай

Слънцето пробива облаците, валежите намаляват - Общество

Слънчево ще е времето до обяд, повече облаци ще има над североизточните региони, където към момента ще превалява. След обяд още веднъж ще се развива купеста облачност, само че единствено на обособени места ще има краткотрайни превалявания. Ще духа сдържан, след обяд в североизточната половина от страната до мощен северозападен вятър. 

Максималните температури ще са сред 22° и 27°, в София – към 23 градуса, съгласно прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над Черноморието облачността ще е променлива, преди обяд по северното крайбрежие по-често забележителна и към момента ще има краткотрайни превалявания, на изолирани места и гръмотевици. След обяд облачността ще се раздира, тук-там по южното крайбрежие до най-вече слънчево време. Максималните температури ще са 24°-27°. Температурата на морската вода - към 26°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините облачността ще е променлива, след обяд - купеста и тук-там ще има краткотрайни превалявания. Ще духа сдържан, краткотрайно мощен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 18°, на 2000 метра - 12°.

В неделя вятърът ще  е слаб, в западната половина от страната краткотрайно ще бъде и безшумно. Ще има повече слънчеви часове, само че след обяд тук-там в Западна България още веднъж е допустимо да превали. Температурите едва ще се покачат.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР