Слънчево ще е времето днес. Жълт код за ниски температури

...
Слънчево ще е времето днес. Жълт код за ниски температури
Коментари Харесай

Мразовито утро, слънчев ден и затопляне от утре |

Слънчево ще е времето през днешния ден. Жълт код за ниски температури е разгласен в 15 области - Видин, Монтана, Враца, Плевен, Велико Търново, Габрово, Ловеч, Стара Загора, Пловдив, Пазарджик, Благоевград, Кюстендил, Перник, Софияобласт и София-град. Утрото е мразовито с температури към нулата. 

За Бургас е разгласен жълт код за неспокойствие на морето, което ще доближи 3-4 бала. 

През деня ще се затопли и оптималните температури ще са сред 13 и 18 градуса, съгласно прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология. 

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа до сдържан източен вятър. Максималната температурата на височина 1200 метра ще бъде към 11, а на 2000 метра - към 4 градуса. 

Повече облаци ще има край морето, тук-там ще превали. Ще духа североизточен вятър, който ще подвига талази от 2-3 бала. Максимални температури на въздуха ще са към 18 градуса, а на морската вода - 20-21 градуса. 

През идващите три дни в по-голямата част от страната ще бъде най-вече слънчево. Ще се затопля, дневните температури ще се покачат доста и в петък и събота оптималните в съвсем цялата страна ще са над 20 градуса. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР