Слънчево ще бъде времето днес над по-голямата част от страната.

...
Слънчево ще бъде времето днес над по-голямата част от страната.
Коментари Харесай

Термометрите скачат до 14° - ще има ли сняг на Коледа

Слънчево ще бъде времето през днешния ден над по-голямата част от страната. Максималните температури ще бъдат сред 4° и 8°, в София към 4°. Ще духа слаб, в Дунавската низина до сдържан вятър от запад-северозапад.

През нощта ще бъде безоблачно, само че в утринните часове тук-там в низините и в котловините видимостта ще е понижена. Минималните температури ще бъдат сред минус 2° и 2°, в София към минус 2°.

През деня на следващия ден температурите още ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 8° и 12°, в София към 8°-9°. Ще бъде слънчево. Ще духа слаб, в Дунавската низина до сдържан западен вятър.

По Черноморието също ще бъде слънчево, а вятърът ще е слаб и ще е от запад. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

И в планините температурите ще се покачат и в курортите ще са сред 5 и 7 градуса. Ще бъде слънчево. Ще духа слаб, по високите елементи сдържан север-северозападен вятър.

И към времето на Балканите - денят на доста места в низините, котловините и към водните басейни ще стартира с ниска облачност или мъгли, които обаче още до обяд ще се разсеят, а облачността ще се раздра до най-вече слънчево време.

У нас през идващите дни вятърът в доста региони ще стихне и на повече места в низините и котловините ще бъде мъгливо. Максималните температури ще бъдат сред 9° и 14°. В четвъртък и петък температурите ще се намалят, а през втория ден ще стартират превалявания от дъжд, в планините и планинските региони от сняг.

Последвайте ни във и Вече може да ни гледате и в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР