Слънчевите очила са най-важният аксесоар за топлите месеци, а и

...
Слънчевите очила са най-важният аксесоар за топлите месеци, а и
Коментари Харесай

Тенденция назаем: очила за спорт

Слънчевите очила са най-важният аксесоар за топлите месеци, а и освен. Именно по тази причина трендовете при тях се менят толкоз постоянно , че, в случай че желаеме да сме в час, би трябвало през седмицата да купуваме нов чист. Все отново, добре е да не се влияем единствено от това какво е съвременно, а и какво ни отива.

Ровейки се в обществените мрежи в последните дни, все по-често ни попадат фотоси на известни и не толкоз персони, които с гордо вдигната глава показват новия си чифт очила. И гледаме, и се чудим, тези модели не бяха ли за колоездене? Е, очевидно не.

Публикация, споделена от FENTY PUMA BY RIHANNA (@fentyxpuma) на Май 18, 2018 в 7:58 PDT

След минималистичните рамки и стъкла вид " Матрицата ", които станаха обичани на доста авторитетни дами, измежду които и Риана и Кайли Дженър, в този момент на ход са по-големите, с асиметрична форма, доста ръбове, цветни стъкла и пластмасова рамка, най-вече черна .

Типични модели за професионални и занимание колоездачи и спортуващи навън. Но, когато Ким Кардашиян ги припознае като свои и даже купи един чифт и за щерка си, наклонността е налице . Два милиона и половина лайкове за фотографията им.

Публикация, споделена от Kim Kardashian West (@kimkardashian) на Юли 7, 2018 в 9:27 PDT

Бела Хадид и Кание Уест са други известни почитатели на наклонността при слънчевите очила, написа Vogue. Разбира се, техните модели не са купени от най-близкия магазин за спортни артикули.

На ревютата на Fenty X Puma, Alexander Wang, Stella McCartney и други марки видяхме тяхната интерпретация на спортния аксесоар. А Gucci предлага един още по-нестандартен модел.

Публикация, споделена от @imran_potato на Юни 25, 2018 в 2:37 PDT

Ако нямаме опция да си позволим сходен марков модел, постоянно можем да похитруваме с някоя по-евтина опция от състезателен магазин.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР