Слънчевата 5-годишна Пресияна от детска градина Надежда“ в Брестник предизвика

...
Слънчевата 5-годишна Пресияна от детска градина Надежда“ в Брестник предизвика
Коментари Харесай

На 1 юни: Два контрастни свята заживяха на Главната на Пловдив

Слънчевата 5-годишна Пресияна от детска градина „ Надежда “ в Брестник провокира бурните овации да деца и възрастни, с които честват 1 юни пред сцената на площад „ Стефан Стамболов “. Момиченцето накара всички да пляскат с ръце, да скачат все едно яздят конче и да се усмихват от сърце.
Прочетете още
Сладураната взе участие в празничния концерт „ Заедно “, проведен от Регионален център за поддръжка на процеса на приобщаващо обучение и възпитаници от НУМТИ „ Добрин Петков.



В същото време на Главната на Пловдив живеят два паралелни свята – на постоянно забързаните възрастни и на усмихнатите деца с балони в ръка. Докато порасналите хвърлят труд в подготовката на алеите на Цар-Симеоновата градина за празника на Ботев на следващия ден, на метри от тях, на сцената до огромната детска площадка - се вихри ваучър. Талантите от отбор „ Престо “ към Музикалнато учебно заведение накараха всички да танцуват в разнородни ритни, изпълнени на ударни принадлежности.



На метри от тях има работилнички за изобразяване на маски и фигури, а ученици на Сценични фрагменти рисуват сърца и звездички по лицата на празнуващите хлапета.

Програмата продължава с спектакъл, а занимания им и в Стария град, а през останалата част от деня и на други места под тепетата.

Галерия:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР