Слънчев и топъл ще е днешният Ден на Съединението. След

...
Слънчев и топъл ще е днешният Ден на Съединението. След
Коментари Харесай

Времето: Хладни сутрини и топли дни през дългия уикенд

Слънчев и топъл ще е днешният Ден на Съединението. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места в планинските региони от Западна България ще превали кратковременно. Ще духа слаб, в Източна България до сдържан изток-североизточен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 26° и 31°, в София - към 27°.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд над масивите от западната половина от България ще се развива купеста облачност и тук-там ще превали кратковременно. Ще духа убеден североизточен, по-високите и открити елементи – северен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра – към 18°, на 2000 метра – към 13°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево и топло. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максимални температури 26-27°. Температурата на морската вода е 25-26°. Вълнението на морето ще е 2 – 3 бала.

През останалите почивни дни най-западните региони на страната ще попаднат под въздействието на едва изразен леден атмосферен фронт, разпрострян се чак от северните региони на континента и на развиващия се към Адриатика средиземноморски циклон. Очакват се валежи, само че ще бъдат незначителни, а дневните температури ще останат към 30 градуса.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР