Слънчев и топъл ще бъде денят в Пловдив днес. Минималните

...
Слънчев и топъл ще бъде денят в Пловдив днес. Минималните
Коментари Харесай

Слънчев и топъл ден и валежи вечерта и през нощта в Пловдив

Слънчев и топъл ще бъде денят в Пловдив през днешния ден. Минималните температури ще са сред 17 и 19 градуса, а оптималните ще доближат до 31-32 градуса. Късно вечерта и през нощта против понеделник се чакат валежи и температурите през идващите дни тязко ще се намалят.
Прочетете още
Над страната ще бъде най-вече слънчево, към и след обяд с купеста облачност. Само на обособени места в крайните югоизточни региони ще превали. Ще духа слаб, в Югоизточна България - сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 28° и 33°, в София - към 29°. Вечерта от запад ще стартира нарастване на облачността и през нощта против понеделник на доста места от запад на изток ще превали. Атмосферното налягане е малко по-високо от междинното за месеца, в следобедните часове ще се намалява.

В планините ще доминира слънчево време. В следобедните часове облачността ще се усилва, само че до вечерта ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 23°, на 2000 метра - към 16°.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. По-значителни краткотрайни нараствания на облачността ще има над южните региони и на обособени места там ще превали. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 28° и 31°. Температурата на морската вода е към 26°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР