Слагане на тавани на цени не работи добре, аз не

...
Слагане на тавани на цени не работи добре, аз не
Коментари Харесай

Никола Стоянов: Ще разчитаме на конкуренцията да свали цените. Слагането на таван не работи добре

" Слагане на тавани на цени не работи добре, аз не съм последовател на това, само че и практиката го потвърди. Това води до дефицит, а когато освободиш цените - те скачат в небесата. ... Уверени сме, че има неща, които не са наред в системата ". 

Това съобщи в предаването " Неделя 150 " на БНР служебният министър на стопанската система Никола Стоянов  Никола Стоянов Никола Стоянов е роден през 1976 година в София.   Завършва „ Право “ в Софийския университет.

Той акцентира, че " битката за възстановяване на живота на българите " е цел на втория мандат на служебното държавно управление на Гълъб Донев.

" Ще работим да има електронна платформа за информиране на жителите. Да се вижда цена на вносител, цена на едро и цена в магазина. Надявам се комерсиалните вериги да са сътрудници с нас на тази платформа. Пазарът е конкурентен, има много играчи и ние ще разчитаме на конкуренцията да укроти цените и да ги смъкна. Трябва обаче да покажем на жителите какви са действителностите, с цел да може тази конкуренция да се изостри ". 

Министър Никола Стоянов  Никола Стоянов Никола Стоянов е роден през 1976 година в София.   Завършва „ Право “ в Софийския университет акцентира, че контролът би трябвало да бъде засилен.

По думите му се вижда понижаване единствено на цените на едро, само че не и на дребно:

" Личната ми прогноза е, че ще има потегляне на цените на питателните артикули надолу. Амбициозната ни цел е април-май инфлацията в България да е едноцифрена ".

За наказателната процедура, която Европейска комисия стартира против България за подпомагането от страната с 25 стотинки на жителите при покупка на горива от бензиностанция, министърът на стопанската система разяснява, че държавното управление " се бори да избегне финансовата глоба " за това и уточни, че тази мярка е била призната " за подкрепяне на продажбите на " Лукойл ".

На въпрос за какво не се таксува свръхпечалбата и на оръжейната индустрия, както е в енергетиката, Никола Стоянов  Никола Стоянов Никола Стоянов е роден през 1976 година в София.   Завършва „ Право “ в Софийския университет отговори:

" Сега е моментът облагите да се реинвестират и да се модернизира военната ни промишленост и да премине към натовски стандарти, с цел да има бъдеще и резистентност ". 

" Всяка мярка в битката с корупцията е добре пристигнала, тъй като задграничните вложители гледат това ", по този начин разяснява служебният министър на стопанската система новите глобени българи в листата " Магнитски " и добави:

" Служебното държавно управление поддържаме всички ограничения и благодарим на сътрудниците. Жалко е, че имаме потребност от помощ извън, а нашите органи не съумяват сами да се оправят ".

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР