Слагаме на масата програмата и правим правителство. Категорично сме решени

...
Слагаме на масата програмата и правим правителство. Категорично сме решени
Коментари Харесай

Борисов: Предлагаме програмно правителство с безспорен премиер - умен, красив и образован

" Слагаме на масата програмата и вършим държавно управление. Категорично сме решени да го създадем, каквито и обиди, в случай че не стане. Но не можем повече да разделяме партиите на положителни и неприятни в българския парламент ", посочи Борисов. И насочи зов към всички останали в Народното събрание да поддържат и вземат участие.

" Премиерът ще е горделивост за България и Европа. Умен, хубав, просветен. Тези, които се съгласят да имаме споделена отговорност, поделяме имената на министрите ", разясни Борисов.

На въпрос кой " интелигентен и хубав " ще бъде министър председателят, Бойко Борисов сподели: " Ако приказваме почтено, по-умен и хубав от мен няма ".

" Ще предложим неоспорим министър председател, на следващия ден, в Народното събрание, пред водачите на всички партии. И повярвайте изборът ми е безусловно за точни, за правилния миг, това, което българите чакат ", сподели още водачът на партията.

" Поемаме риска, държавно управление ще има ", безапелационен беше Борисов. " Ние нашата жертва я вършим ", сподели още той. 

" Ще използваме първия мандат с наш министър председател, с цел да съставим държавно управление. Нашият министър председател ще е човек, който може да изведе стопанската система, промишленост в посока, която всички чакаме ", добави той. " Нямаме условия към този кабинет - значимото е дали си схващат от работата ", сподели за личностите в държавното управление водачът на ГЕРБ.

Той акцентира, че е безусловно безконтролно сега да не се сформира постоянно държавно управление.

" Страхът и дребните игрички на партиите да се запазят е безконтролно. Ние осъзнаваме цялата си отговорност ", сподели Борисов, като разяснява, че по-рано през днешния ден президентът е бил прав в упрека си.

Лидерът на ГЕРБ даде да се разбере, че не приказва въобще за четиригодишен мандат, а за " къс небосвод ". " Ако приемем май-юни бюджетите, общините, до момента в който ги вкарат, те септември-октомври би трябвало да вършат нови ", сподели той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР