Сладоледът Van Leeuwen обикновено привлича клиенти с гурме възприятия на

...
Сладоледът Van Leeuwen обикновено привлича клиенти с гурме възприятия на
Коментари Харесай

Sour Patch Kids Oreos? Надниква Пепси? Какво се крие зад странните вкусове, появяващи се по рафтовете на магазините

Сладоледът Van Leeuwen нормално притегля клиенти с гурме усещания на класики като ванилия и шам фъстък. Но от време на време производителят на занаятчийски сладолед със седалище в Ню Йорк се подхлъзва в това, което назовава „ фрапантен усет “, като Hidden Valley Ranch или пица.

Изненадващи вкусови комбинации – помислете за Jones Soda с мирис на сос или Sour Patch Kids Oreos - се появяват по-често в хранителни магазини и вериги заведения за хранене. Hershey неотдавна показа Kit Kats с мирис на розова лимонада, до момента в който IHOP и Lay’s показаха картофен чипс Rooty Tooty Fresh n’ Fruity, основан да има усет на палачинки с ягодов връх и нотка на бекон.

Въпреки че е изкушаващо да се показват тези лимитирани във времето усети като каскади в обществените медии, специалистите споделят, че в историята има още нещо. Хранителните компании реагират на изменящите се и разширяващи се усети на потребителите, като в същото време се пробват да запазят марките подобаващи и отличителни, с цел да завоюват място на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР