Сладникавата поп певица от български произход Ника Парис отпадна от

...
Сладникавата поп певица от български произход Ника Парис отпадна от
Коментари Харесай

Докъде стигна Ника Парис в X Factor Италия?

Сладникавата поп певица от български генезис Ника Парис отпадна от италианския X Factor откакто се задържа до самите финали на шоуто, научи HotNews. В последната си изява тя се опита да пресъздаде една от песните на Дуа Липа.

Нашето момиче е вторият отстранен от петия епизод на Live of X Factor 2021. Певицата от тима на Мика не се хареса на публиката с кавъра на Don’t Start Now на Дуа Липа (вижте представянето й ) и отиде на гласоподаване с различен от участниците - Балтимор. Съдиите съвсем единомислещо избраха да спасят последния, макар слабото му показване предходната вечер.

Елиминирането на Ника разочарова съдиите в шоуто. Те не чакаха подобен резултат от гласуването. „ Започвам да не разбирам по какъв начин гласоподава публиката “, съобщи Хел Ратън. „ Срамота е да стигнеш до полуфинал без дами в конкуренцията “, добави Мика. Затова всички съжаляваме, че любимката на Италия напусна шоуто за гении. Медиите на Ботуша акцентират, че българката има харизма и качества на приключен реализатор.

16-годишната Ника нямаше опцията нито да участва в шоуто онлайн, нито да се поздрави с който и да било, защото е малолетна и трябваше да напусне сцената в среднощ.



Ника Парис на петото шоу онлайн на X Factor 2021. Тя пя за първи път новата си неиздадена ария No limit, свежа, ритмична ария, цялостна със закачливи и завладяващи ритми.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР