Сладката снимка на принцесата на Уелс като бебе, наслаждаващо се

...
Сладката снимка на принцесата на Уелс като бебе, наслаждаващо се
Коментари Харесай

Сладката невиждана бебешка снимка на Кейт Мидълтън смая кралските фенове, които са убедени, че това е принц Луис

Сладката фотография на принцесата на Уелс като бебе, наслаждаващо се на Коледа преди 40 години, остави кралските почитатели зашеметени.

Очарователната фотография демонстрира Кейт като бебе по време на коледните тържества на семейство Мидълтън през 1983 година Почти двегодишната Кейт може да се види да седи на масата за вечеря, носейки сладка огърлица от мъниста пред празнична декорация.

Стоплящата сърцето фотография беше споделена в обществените медии през днешния ден, с цел да популяризира концерта на Кейт за коледни песни, който се излъчва по ITV на Бъдни вечер. Но доста кралски почитатели признаха, че е трябвало да създадат двойна фотография на фотографията, защото в началото си помислиха, че това е най-малкото дете на Кейт, принц Луи - и не можеха да повярват на приликата сред майка и наследник, когато бяха доста по-млади.

Коментирайки фотографията, оповестена в X, някогашен Twitter, един написа: „ Първо си помислих, че е фотография на принц Луи.. той е нейното мини-аз. Друг попита: „ Защо се виждам с Луис? Тази фотография е тол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР