Сладкарството е истинско изкуство, което обикновено изисква време, талант, умения

...
Сладкарството е истинско изкуство, което обикновено изисква време, талант, умения
Коментари Харесай

Вкусен и ИЗГОДЕН японски сладкиш със само 3 съставки

Сладкарството е същинско изкуство, което нормално изисква време, гений, умения и значително средства. Може обаче да зарадвате фамилията си със сладкиш, неотстъпващ по усет на сладките изкушения на майсторите, който е бърз, елементарен, преференциален и съдържащ единствено 3 съставки, които може да намерите във всеки магазин, и пудра захар за декорация.

Името му е Бял ангел, а родината му е Япония. Той е кремообразен, лек, сладостен и извънредно апетитен. Приготвя се бързо и се нуждаете единствено от фурна и няколко съда – за бъркане на продуктите и железен – за разтопяване на шоколада – една от съставките му.
Бърз и на ниска цена сладкиш, който е съвършен за зимните дни
Днес ще ви издадем рецептата за един извънредно елементарен, бърз, на ниска цена и доста апетитен сладкиш, който си коства да приготвите в студените...
Прочети повече
Какви артикули са ви нужни за приготвянето на сладкиш Бял ангел?
3 яйца, 100 грама бял шоколад – един огромен бял шоколад,може и с ядки, пакетче крема сирене – към 100 г, за декорация – малко пудра захар.
Как се подготвя вкусният сладкиш Бял ангел?

Шоколадът се разтопява на водна баня. За задачата използвайте железен съд и фурната, включена на към 200 градуса. След като шоколадът се разтопи, към него се прибавя крема сиренето и се бърка до приемане на хомогенна примес. Изважда се от фурната и се оставя да изстине. Към изстиналата примес се прибавят 3-те жълтъка от яйцата.

Белтъците разбийте настрана и половината от тях също прибавете към сместа. Сложете по този начин получената примес в тавичка или форма за печене, която би трябвало да е сложена в различен съд, цялостен с вода, като на водна баня. Печете във фурната за 30 минути на 170 градуса. Излейте от горната страна остатъка от белтъците и оставете още 15 минути на изключена фурна.
Супер празничен коледен сладкиш
Продукти за блата: 4 яйца 1 ч.ч. /240 мл./ захар 1 ч.ч. олио 2 ч.ч. галета 2 ч.ч. нарязани орехи 1 пакетче канела 1 бакпулвер К...
Прочети повече
Белтъците, които сте сложили последно ще образуват бяла пукхава завивка на крема ви и ще му предадат неповторим тип и усет. Извадете от фурната своя Бял ангел и поръсете, когато леко изстине, с пудра захар. Белия цвят на шоколада, крема сиренето, белтъците и пудрата захар вършат един напълно бял кремообразен сладкиш с неповторим усет, справедливо носещ името Бял ангел.

 

Още от РЕЦЕПТИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР