Сладка вила се появи на пазара само за £165 000

...
Сладка вила се появи на пазара само за £165 000
Коментари Харесай

Очарователната вила може да бъде ваша на изгодна цена - но има една много странна уловка

Сладка вила се появи на пазара единствено за £165 000 - само че бъдещите купувачи може да бъдат отблъснати от някои много странни детайлности.

Новите притежатели ще би трябвало да преминат през кухненската маса, с цел да се качат горе с уютния селски парцел в Уелс, обхващащ единствено 474 кв. фута, което значи, че би трябвало да бъдат изобретателни с техните техники за икономисване на пространство. На приземния етаж на уютната площадка е инсталирано плаващо стълбище.

То обаче минава непосредствено през масата за хранене в кухнята. Странната структура значи, че ще би трябвало да стъпите на кухненската маса, с цел да се изкачите по стълбите. Има парапет в профил, с цел да ви помогне да се качите по стълбите, откакто изображения на дома си проправяха път в обществените медии с някои насмешки на настройката.

Малката къща в Абергинолуин, Среден Уелс има дребна всекидневна, която е оборудвана с диван и камина. Зад него има кухненска част, която има зона за готвене и съмнителна столова. Нагоре по стълбите има спалня...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР