Слабият сезон, неучастието в Шампионската лига и обтегнатите отношения с

...
Слабият сезон, неучастието в Шампионската лига и обтегнатите отношения с
Коментари Харесай

Ходът, с който Солскяер смята да задържи Погба на “Олд Трафорд”

Слабият сезон, неучастието в Шампионската лига и обтегнатите връзки с почитателите са все фактори за това Пол Погба да желае да си тръгне от Манчестър Юнайтед, само че мениджърът на отбора Оле Гунар Солскяер не е подготвен да се раздели с огромната си звезда. Норвежецът към този момент има проект по какъв начин да убеди международния първенец да остане при “червените дяволи”.

“The Times” твърди, че Солскяер възнамерява диалог на четири очи с французина, на който ще му предложи капитанската лента. Предвид егото на 26-годишния халф и желанието му да бъде припознат като водач, това може да се окаже отличен ход, кото фактически да повлияе на решението му. Ако Погба въпреки всичко напусне отбора, капитан ще стане Ашли Йънг.

В медиите настойчиво се стартират информации за интерес към Погба от страна на Реал Мадрид. Лично Зинедин Зидан желае да види своя съотечественик на “Сантиаго Бернабеу”.

Погба изигра 35 мача в Премиър лийг през сезона, в които означи 13 гола и направи 9 асистенции. В доста от значимите дуели обаче той се показа надалеч под упованията. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР