Слабите резултати на Реал Мадрид отново бяха в центъра на

...
Слабите резултати на Реал Мадрид отново бяха в центъра на
Коментари Харесай

Кризата в Реал Мадрид и полемичните съдийски решения

Слабите резултати на Реал Мадрид още веднъж бяха в центъра на вниманието в предаването “Контра” на Sportal TV, излъчено онлайн от студиото на Sportal. Александър Димитров, Даниел Любомиров, Радослав Стойков и Красимир Гълъбов търсиха решение на проблемите на “Сантиаго Бернабеу” и спориха за бъдещето на Зинедин Зидан. Детайлно бяха прегледани противоречивите ситуции в Мадрид, които бяха отсъдени в ущърб на “лос бланкос”.

Журналистите разясниха и незачетения постоянен гол на Реал Сосиедад във вратата на Барселона и дадоха отзиви по отношение на неговата значимост в цялостното развиване на срещата. Дуелът сред Ливърпул и Манчестър Сити също зае главно място във футболната полемика.

И предстоящите прехвърляния на Алексис Санчес и Пиер-Емерик Обамеянг попаднаха във вниманието на спортните анализатори, като се подчертава върху проблемите в Арсенал. Предаването приключи с коментар на огромния съдийски гаф във Франция. Епизодът на “Контра” по традиция се излъчи онлайн от 15,00 часа. Можете да го гледате на запис във видеото по-долу. Примера дивисион 19 кръг, събота 13 януари  Реал Мадрид 0:1краен резулат  Виляреал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР