Слабите резултати на Челси водят до множество спекулации около бъдещето

...
Слабите резултати на Челси водят до множество спекулации около бъдещето
Коментари Харесай

В Челси не мислят за раздяла с Потър, но 7 футболисти са в “черния” списък

Слабите резултати на Челси водят до голям брой спекулации към бъдещето на мениджъра Греъм Потър. Според “Телеграф ” възможна промяна на експерта въобще не е на дневен ред и притежателят Тод Боели продължава да има доверие в него. 

Не такава е обстановката с огромна част от главните футболисти. Изданието твърди, че цели 7 играчи ще изоставен през лятото. Сред ненужните са Хаким Зиеш, Кай Хавертц, Кристиан Пулишич, Калиду Кулибали, Жоржиньо, Сесар Аспиликуета и Пиер-Емерик Обамеянг. 

Жоржиньо няма да получи предложение за нов контракт, а останалите ще бъдат продадени или преотстъпени. Същевременно обаче на “Стамфорд Бридж ” желаят да удължат контрактите на Мейсън Маунт и Н’Голо Канте. 

Челси ще продължи да притегля нови футболисти до края на трансферния прозорец. Едно от новите попълнения най-вероятно ще е Чуквононсо Мадуеке от ПСВ Айндховен. 20-годишният халф е оценен от клуба си на 45 млн. евро. Старши треньорът на “филипсите ” Рууд ван Нистелрой се надява англичанинът да остане в отбора до лятото, само че медиите в Нидерландия са песимисти, че това ще се случи. 

Мадуеке напусна академията на Тотнъм през 2018 година и мина в ПСВ. Той има общо 45 мача и 10 гола за отбора.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР