Слабата игра на Левски и липсата на облик са причината

...
Слабата игра на Левски и липсата на облик са причината
Коментари Харесай

Павел Колев: Назначаването на Дерменджиев беше грешка

Слабата игра на " Левски " и неналичието на образ са повода за уволнението на Георги Дерменджиев. Това сподели изпълнителният шеф на " Левски " Павел Колев след освобождението на треньора. Специалистът остана на " Герена " по-мало от 100 дни, като беше уволнен в понеделник по обяд.

" Основната причина за раздялата е неналичието на игрови образ и слабото показване и загубата против " Берое ". За страдание от всички семейства от началото на годината, не успяхме да спечелим нито едно, това е показателно също и е проблем. Ситуацията се промени от преди седмица, точно поради мача с " Берое ", сподели изпълнителният шеф.

Колев посочи като проблем за Дерменджиев " бавното адаптиране в " Левски " и това, че не е вкарал повече млади играчи измежду титулярите.

" Текучеството на треньорския пост се дължи на неточност. Може в този момент да отчетем, че назначението на този треньор беше неточност. Когато има такава, по-добре да я признаеш в точния момент, с цел да не се затъва ", добави Колев.

По думите на Колев " Левски " има избистрени кандидатури за нов треньор. Той отхвърли да разяснява националния селекционер Петър Хубчев, а за Димитър Димитров сподели, че " постоянно е алтернатива, тъй като е измежду най-хубавите експерти у нас ". Според Колев Станимир Стоилов е насочен към чужбина.

" Целта е да вдигнем тима. Познавам Георги Тодоров добре. Той държи на дисциплината и намира елементарно език с играчите. Познава огромна част от тях. Предполагам неговото наличие ще посъбуди играчите ".

 Павел Колев: Назначаването на Дерменджиев беше неточност
© LAP.bg

Павел Колев изясни, че притежателят Васил Божков, който се ангажира с издръжката и стабилизирането на сините чрез свои доверени хора, " не се занимава с треньорски смени ". " Осъдихме я с Управителния, Надзорния съвет и скаутското звено ".

Вече някогашният треньор Дерменджиев разгласи, че приема решението и се разделя обикновено с клуба.

" При треньорите е по този начин, не се знае какъв брой дълго ще са отпред на даден отбор. Престоят ми в " Левски " беше къс. За интервала, в който бях аз, споделих и първоначално, че няма да се извинявам. Първо не съм задавал въпроси за повода за решението за раздялата. Приемам го философски. Решено е от притежателите. Павел Колев на мен го сведе като информация. Оттам насетне аз не желая да подпитвам за какво и по какъв начин ", разяснява Дерменджиев.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР