Sky съобщи във вторник сутринта, че докато прекият британски износ

...
Sky съобщи във вторник сутринта, че докато прекият британски износ
Коментари Харесай

Министърът предупреждава производителите на автомобили в Обединеното кралство, тъй като докладът на Sky подчертава предизвикателството „удари къртица“ заради санкциите срещу Русия

Sky заяви във вторник сутринта, че до момента в който директният английски експорт на коли за е паднал до нула, този срив е бил последван от надлежно нарастване на експорт на коли за страни, прилежащи на Русия, най-много Азербайджан.

Докладът на Sky, упоменат в комисията по външни работи

Анализът, основан на публични търговски данни на HMRC, сподели, че Обединеното кралство е изнесло £273 милиона транспортни средства за Азербайджан предходната година, 1860 % нарастване спрямо петгодишния интервал преди войната.

Отделни числа записват невиждано нарастване на износа на коли за Русия от Азербайджан.

Това породи съществуващи страхове, че други артикули, освен първокласни коли, може би намират своя път от Обединеното кралство до Русия през задна врата.

В отговор на въпрос по отношение на отчета на Sky по време на показания пред комисията по външни работи на депутатите, госпожа Тревелиан сподели, че чака фирмите да следват ясните насоки по отношение на веригите за доставк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР