Sky News през декември разкри, че синдикатът на играчите обмисля

...
Sky News през декември разкри, че синдикатът на играчите обмисля
Коментари Харесай

Купа на Англия: `Hapless` ФА е критикувана от клубове от по-долната лига за премахване на потенциални повторения за въртене на пари

Sky News през декември разкри, че синдикатът на играчите обмисля правни дейности през цялостната футболна година.

Настоящият формат на ФА Къп няма повторения от петия кръг, само че в този момент няма да има нито един от първия кръг „ в светлината на измененията в календара, провокирани от разширените надпревари на УЕФА “.

Но клубовете в по-ниските лиги ще пропуснат заплащания, които могат да дойдат от печелене на повтаряне против тимове от по-високи дивизии.

Такива мачове постоянно се предават по малкия екран - което дава на по-малките клубове необичаен достъп до съответните доходи - и е евентуално да продадат излязоха от стадиона си.

Никола Палиос, заместник-председател на клуба от Втора лига Транмиър Роувърс, сподели: „ ФА и Висшата лига реализираха съглашение, с цел да се задоволят в допълнение за сметка на останалата част от футбола пирамида. "

Докато прикани за митинг, тя добави: „ Седемстотин двадесет и девет тима се състезават във ФА Къп. Защо неговият формат се диктува от Висшата л...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР