Скулпторът Димитър Рашков поздрави своите приятели с великолепни рисунки на

...
Скулпторът Димитър Рашков поздрави своите приятели с великолепни рисунки на
Коментари Харесай

По китайския календар: Маестро Димитър Рашков поздрави прият...

 Скулпторът Димитър Рашков поздрави своите другари с превъзходни рисунки на Черния тигър. Маестрото, който е извънреден скулптор, не пропуща в края на всяка година да подари на околните си и феновете на творчеството му, рисунки на знаците на Китайската Нова година. За идната 2022, която е година на Черния воден тигър, той към този момент направи над 100 рисунки, всяка от които разкрива друга линия на красивата и дръзка котка. Но във всяко изображение може да се открият и прилики с човешкия темперамент.



Рашков рисува както диша, прави го непрекъснато, когато не извайва своите превъзходни статуи. Така единствено за една декемврийска вечер се родила първата серия тигри. Няколко дни по-късно рисунките станаха над 100.



Героите от митологията, зодиакалните знаци по гръцкия хороскоп, християнските светци, природата и нейните жители обитават богатото творчество на художника. Повече от 20 години Димитър Рашков поздравява другари и близки с рисунки на знаците на идващата Китайска нова година. А когато беше общински консултант в Карловския парламент той подаряваше на всеки от сътрудниците си по една рисувана от него неповторима картичка за Нова година.



Самият Димитър Рашков е зодия Стрелец, а по китайския хороскоп е Кон и има цялостно покритие в характерностите на индивида, роден под тези знаци. Но това е единствено един занимателен метод в общуването, прецизира увлечението си скулпторът, който в действителност се въодушевява и вълнува от безконечните и дълбоките човешки тематики.

Според китайския астрологичен календар годината на Водния Тигър, която стартира на 1 февруари 2022 година и приключва на 22 януари 2023 година Хората, родени през 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 и 2022 година, се считат за доста смели и мощни. Тигърът (третият знак в цикъла на китайския зодиак) е непредсказуем и недостижим, тъй че е доста евентуално нещо ненадейно може да ни се случи през новата 2022 година.



Според астролозите Годината на Водния Тигър носи огромни и трагични промени и провокации, които ще нарушат реда в живота на зодиите. Те настояват, че знакът на Черния тигър ще направи 2022 година бурна и наситена със събития и множеството зодии ще се изкушат да се впуснат във всевъзможни забавни обстановки. А с рисунките си Димитър Рашков пожелава Годината на тигъра да донесе шанс, благополучие и здраве на всички.
Свързани вести Скулпторът Димитър Рашков: Еротиката е чарът на прегрешението Скулпторът Димитър Рашков извая Ламбо при изключително положение
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР