Скули или буци има на лицето си Вероника Стефанова?! Моделът и

...
Скули или буци има на лицето си Вероника Стефанова?!
Моделът и
Коментари Харесай

И тя ли лудна: Какво е това на лицето на миската Вероника Стефанова?!

Скули или буци има на лицето си Вероника Стефанова?!
Моделът и Мис България Свят Вероника Стефанова втрещи почитателите си в нета като се появи с меко казано необичайно лице. Нежната русокоска, която към този момент е майка на две деца, цъфна с фотос в стори, който явно доста си харесва (иначе нямаше да го качи).
 Вероника Стефанова
Вероника Стефанова потресе със скули

На него обаче се вижда от хеликоптер какво си е предизвикала. Вероника се е сдобила с умопомрачителна скула, която деформира другояче фините черти на лицето й. Предвид обстоятелството, че самата тя е още прекомерно млада, с цел да има потребност от каквито и да било корекции, тази намеса наподобява нелепа.

Последователите й се надяват резултатът (или по-точно дефектът) да е реализиран посредством стратегиите за фотошопиране, с които можеш да си сложиш скули, да уголемиш джуки, очи и да коригираш съвсем всичко. Молят се обаче да не е лягала под ножа и това да й остане за непрекъснато.

Вероника е измежду известните ни модели, само че в никакъв случай не е обичала да бъде център на внимание, още по-малко да избухва със кавги в медиите. Тя даже продължава настойчиво да не демонстрира мъжа до себе си и татко на двете й деца.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР