Скромен за телевизионните стандарти хонорар ще получат комикът Краси Радков

...
Скромен за телевизионните стандарти хонорар ще получат комикът Краси Радков
Коментари Харесай

20 бона от „Един за друг“ за Краси Радков и жена му


" Скромен " за телевизионните стандарти хонорар ще получат комикът Краси Радков и брачната половинка му Станислава за присъединяване си в предаването " Един за различен " .

Звездното семейство, което дълги години пазеше в загадка персоналния си живот, влиза в риалити шоуто за двойки, с цел да разкрие детайлности за връзките си против сумата от към 20 000 лв.. Макар договорът им с продукцията да се пази в загадка, хора от екипа издадоха сумата, която надалеч не е внушителна.

Освен участници двамата си и ко-водещи и ще оказват помощ на Емил Чолаков. Те са и единствените влюбени, които ще получат хонорар поради звездния си статут. Той обаче не може да се съпоставя с възнагражденията за други формати. Причината е, че предаването е с по-малък бюджет тази година. За съпоставяне водещият Емо Чолаков първоначално е почнал диалози за сумата от 35 000 лв., само че след това тя е намаляла доста. Затова Станислава и Краси се задоволяват със сумата, която е в пъти по-малка от заработеното от Радков в " Капките ".

Самият комедиант не бе открит за коментар, а от предаването изрично отхвърлиха да кажат каквото и да било за възнаграждението на участниците и водещите.

Семейството на Радков приело предизвикването не толкоз поради парите, колкото с цел да обезпечи изява на Станислава. Блондинката от години се опитва и като водеща, и като актриса, само че по този начин и няма сериозен ангажимент. След раждането на сина им Теодор, който е дълго чакано дете, Радкова се посвещава на майчинството. Сега обаче е подготвена да поеме ново предизвикателство и си търси бъдещи планове. " Зрителите не са виждали толкоз доста обич. Първото доказателство са звездното семейство, което ще бъде част от новия сезон. Краси и Станислава са живият образец, че силата на възприятията може да устои на времето и житейските обрати. Очаквайте огромни изненади, започваме в месеца на любовта ", показа към този момент водещият на предаването Емо Чолаков.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР