Фентанил, открит в детската стая в Ню Йорк, дни след смъртта на малко дете от предполагаема свръхдоза

...
Скритото отделение, покрито с шперплат и плочки, е само на
Коментари Харесай

Скритото отделение, покрито с шперплат и плочки, е само на няколко крачки от рафт с детски играчки, според полицейски снимки.Изображение: Капакът беше в зоната за игра на децата. Снимка: Полицията в Ню Йорк

Това откритие идва дни след като едногодишно момче, Никълъс Доминичи, посещава детската градина.

Други три деца също се разболяха след експозицията на опиати. Те бяха съживени, след като медиците им дадоха лекарството Narcan за премахване на предозирането.

Изображение: Николас Доминичи Снимка: Facebook/Yeissy Dominici

Собственикът на детската стая, Грей Мендес, 36, и наемател, живеещ в сградата, 41-годишният Карлисто Асеведо Брито беше арестуван в събота по обвинения в убийство, нападение и престъпно притежание на наркотици, включително фентанил. което доведе до смърт и едно обвинение в конспирация.

Момче, 1, почина от очевидно предозиране с фентанил в детската градина в Ню Йорк

Мендес твърди, че не е знаела за наличието на силно мощно лекарство в помещенията.

Прочетете още:
Как дрогата оставя улици за милиони долари осеяни с тела
„Tranq“ е определен като „заплаха“ за нацията'
Какво е фентанил?

Преди акцията с наркотици, полицията беше открила залепен пакет, съдържащ фентанил на стойност няколко хиляди долара, заедно с преса за килограми - устройство, използвано за пакетират големи количества наркотици - след изпълнение на заповед за претърсване на детската стая, домашна операция, която отвори врати в района на Кингсбридж в Бронкс по-рано тази година.

Наркотикът е открит близо до постелка, където децата е подремнал, Джоузеф Кени, началник на детективите на полицията в Ню Йорк, каза в понеделник.

Втора преса е открита в съседната стая, заета от Брито, според наказателна жалба.

< p>Прокурорите казаха, че Мендес е прикрила операцията с наркотиците в петък следобед, след като е разбрала, че някои от децата, за които се грижи, не се събуждат от дрямката си.

Преди да се обади на службите за спешна помощ, тя се е обадила на съпруга си, властите каза.

Той беше видян на камерата да влиза в съоръжението няколко минути по-късно, след което да напусне през задна уличка с множество пазарски чанти.

Адвокатът на Мендес каза, че тя не е знаела за операцията, докато предполагайки, че съпругът й е отговорен за наркотиците.

Властите все още издирват съпруга на Мендес, който също е братовчед на Брито.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР