Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на TrafficNews,

...
Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на TrafficNews,
Коментари Харесай

Скритите тайни на зодиакалните знаци

 " Скритите послания с Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на TrafficNews , добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за скритото обръщение – Скритите секрети на зодиакалните знаци.

Всеки има своите секрети. Хората може да крият секрети, тъй като желаят да запазят своята известност или връзка със своя обществен кръг. Но от време на време тайните могат да натежат и в последна сметка тайнствените люде ще се усещат по-изолирани. Тези секрети, в случай че бъдат разкрити, могат да трансформират метода, по който другите хора възприемат потайния човек.

Тайните на всеки един зодиакален знак:

Овен

Овните обичат да показват на света картина на елементарност. Те желаят хората да си мислят, че не въртят никакви схеми в мозъка си. В реалност Овните са доста по-умни от това, което хората си мислят, че са. Тяхната елементарност е единствено разтуха на хората да се приближат до тях.

Телец

Телците имат страна, за която в никакъв случай не приказват намерено, само че те употребяват способ, с цел да получат това, което желаят. Те са склонни да изтощават душевен другия човек, тъй че отсрещният да не остава без избор, с изключение на да ги слуша и да се подчинява.

Близнаци

Близнаците обичат да демонстрират облик на великолепие. Те показват на света, че имат всичко в обилие. Близнаците вършат всичко това, тъй че хората да ги обсипват с внимание. Втората причина е, че желаят хората да ги почитат и/или да тичат след тях.

Рак

Ракът е типът, който в множеството случаи основава другарства единствено, с цел да свършат работата си. Но те поддържат другарството си даже откакто работата е приключена. Това държание се дължи на непрекъснатата потребност от поддръжка на хората към тях.

Лъв

Лъвовете постоянно обичат да демонстрират, че не са сигурни в множеството неща, до момента в който може да имат цялата нужна информация. Това постоянно слага другите хора в безпокойствие и постоянно комплицирани. Това е техният метод да се измъкнат от всяка едно обстановка, в която не желаят да бъдат.

Дева

Девите поставят всички старания, с цел да могат хората да мислят, че са обществено дейни и общителни. Да бъдеш с Дева също дава опция на другите да изследват света и да бъдат наречени обществена пеперуда.

Везни

Везните имат податливост единствено да работят, без да си вършат труда да слушат другите. Когато поставят старания да схванат другите, това е тъй като в реалност те желаят или диктуват какво да вършат другите. Изслушането се оказва потребен инструмент за тях.

Скорпион

Скорпионите са подъл и загадъчен тип. Те обичат да споделят единствено част от информацията за себе си със света. Скорпионите желаят животът им да остане загадка за всички. И да се ровите, надали ще отворите кутията на Пандора, скрита в тъмните сенки на Скорпион.

Стрелец

Стрелецът е податлив да демонстрира, че е прочувствено надъхан към другите, само че действителността диктува друго. Те постоянно подхващат дейности свързани с логиката, само че не обичат да демонстрират тази страна на останалите.

Козирог

Козирозите имат навика непрекъснато да съпоставят всичко, било то човек или избрана обстановка. Нищо не се икономисва от техния мащаб като визия. Това е линия, за която в никакъв случай не оповестяват на никого. Без значение къде се намират или какво вършат, Козирозите ще съпоставят всичко, което срещнат по пътя си. Понякога стигат до степен даже да се съпоставят с другите въз основа на професионално и персонално израстване.

Водолей

Тъмната загадка на Водолеите е, че обичат да си играят с страстите на хората. Те считат хората за техни играчки и не престават да ги употребяват досега, в който или получават някаква изгода от съглашението, или просто се любуват на времето си. След това изхвърлят тези хора от живота си.

Риби

Рибите обичат да са наясно изцяло с нещата. И за това те гледат и следят всичко от всички вероятни гледни точки, които вършат толкоз скрито, че надали някой вижда. Отвън те биха изглеждали безмълвни, тъй че никой да не забележи наблюдаващите им очи.

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР