Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на TrafficNews,

...
Скритите послания с Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на TrafficNews,
Коментари Харесай

Астрологът Красимир Куртев разкрива най-опасните дни на 2022

 " Скритите послания с Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на TrafficNews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за - Най-опасните дни през 2022 година.

Вероятно ще изпитате възмущение от разкриването на най-опасните дни през 2022 година. Въпреки, че множеството от вас са наясно, че светът се променs, за жал в отрицателен проект. Новата 2022 година няма да е лесна и ще се сблъскате с доста непредвидени горещи събития, които ще изненадат всички, но бих си разрешил да ви съветвам, да бъдете изпълнени с самообладание през цялата година.

Бих ви насърчил да се замислите, че има няколко неща, върху които би трябвало да се концентрирайте, а точно за най-опасните дни на 2022 година, която предопределена като година на остри спорове и прочие неподходящи събития.

12 април

На 12 април 2022 година, Юпитер и Нептун ще бъдат в съвпад и специалистът по астрономия Абир Фуад споделя: „ Страните на двете планети обрисуват агресия и в този интервал няма да има граници за алчността или желанията, и това може да е извънредно обезпокоително, и в световен мащаб може да се прибягва до потреблението на груба мощ по отношение на човечеството на интернационално равнище, това ще докара до положение на безпорядък и съществуване на възприятие на боязън измежду доста хора и съмнение измежду хората.” Според мен евентуално, това ще бъде основата на чутовни рестрикции, свързани с по този начин наречената пандемия или следствията от нея.

30 април

През този ден ще настъпи отчасти слънчево затъмнение в знака на Телец, което съответствува с 29-ия празник Рамадан: „ Този ​​ден ще бъде в ръцете на тъмните сили - някои страни ще имат огромен шанс при налагането на непълен надзор, до момента в който в други страни ще има фрапантни спорове. “

16 май

На този ден настава цялостно лунно затъмнение и то на 25-ти градус на Скорпион: „ Това затъмнение води до разкриването на някои секрети на равнище власт имащи в много страни и ще бъде в откриване на интриги или опити за нападение, и макар че знае се, че затъмнението не е розово събитие, по това време ще има малко по-добро международно ръководство. Датата е сакрална и значима за лекуване на заболявания и епидемии. “

1 август до 1 декември

Експертите в астрологичната област не престават с предизвестията си за най-опасните дни на новата година, а точно, че от началото на август до първи декември ще има съвпад сред планетите Марс и Уран, като в това време дисонансът към момента съществува с планетата Сатурн, това е най-опасния интервал за човечеството през 2022 година, в здравословен и стопански аспекти. Тихо и тайно човечеството ще бъде принуждавано към безмълвно послушание.

25 октомври

Според специалистите по астрономите на 25 октомври ще станем очевидци на отчасти затъмнение при 2 градуса в Скорпион: „ Повечето от съзвездията ще бъдат наранени, само че най-засегнати са Телец, Скорпион, Лъв и Водолей и може да стартира да се появява зараза в добитъка и гибелта на доста хора. "

8 ноември

В този ден ще настъпи лунно затъмнение при 16 градуса в Телец и рецесиите ще бъдат по-остри в доста страни.

20 ноември

Скритото обръщение ще се разкрие за известно време и предизвестява, че на този ден човечеството ще стане очевидец на рискова астрономическа сцена, защото Марс, планетата на войната, ще бъде ретроградна и ще докара до астрономическа борба с Нептун. „ Това събитие ще бъде време на комплициране, дисперсия или безпорядък, както и мощно изявена раздразнителност. Неудовлетвореността и желанието за бягство от действителния свят ще се усилват.

„ Ако се запасиш с самообладание и проявиш усърдие, то засетите семена на знанието безусловно ще дадат добра годишна продукция. Корените на учението са горчиви, само че плодовете - сладки. Впечатлен съм от значимостта на действието. Знаенето не е задоволително, би трябвало да го прилагаме. Готовността не е задоволителна, би трябвало да го създадем. О, смъртни, време е да прогледнете! “- Леонардо да Винчи.

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР