Скрити тайни лъснаха около ужасната случка с нарязаната Дебора от

...
Скрити тайни лъснаха около ужасната случка с нарязаната Дебора от
Коментари Харесай

Какви ги подбира: И бившият на нарязаната Дебора наркоман и комарджия!

Скрити секрети лъснаха към ужасната преживелица с нарязаната Дебора от Стара Загора и нейния колач Георги Георгиев

Информацията касае 18-годишната госпожица и нейния някогашен другар Росен.Но любовната сага завършила преди тя да се влюби в нацепения Георги, женен с дребна дъщеричка.

Оказало се, че Дебора имала чудноват усет за гаджета. И предходният й другар Росен бил комарджия и на всичкото от горната страна пафкал трева, тоест на крачка от наркоманията. Двамата се разделили, той даже за малко бил в чужбина, само че откакто се върнал останали с Дебора единствено другари. Поне това споделя самата ученичка. Той даже й гостувал в същия ден, когато ревностния и женен Георги я накълцал, остригал и счупил носа.

Всеки здравомислещ знае, че това което стори изрода Георги е неприемливо. И заслужава дълги години да прекара зад решетките. Но няма по какъв начин да не си зададем въпроса какви изкривени понятия имат днешните девойки за идеали за мъже. И в частност за какво усетът на Дебора е подобен, да търси не мъже, а умствено развалени карикатури.

„ Животът е освен сложен, само че и рисков. Защо Дебора в допълнение си търсиш белята и се свързваш с такива отрепки, които нямат нищо мъжко в себе си.Дано да си вземеш поука, тъпо че е по този нечовечен метод и повече да не си се доближила до сходни примитиви “, поучават я в мрежата.

Тагове: Дебора Дебора от Стара Загора Георги Георгиев Росен Георги Георгиев и Дебора изверга Георги Георгиев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР