Скрита самоличност ще има, а активно тиражираните слухове, че шоуто

...
Скрита самоличност ще има, а активно тиражираните слухове, че шоуто
Коментари Харесай

Официално продуцентът Джуди Халваджиян каза за Скрита самоличност

" Скрита идентичност " ще има, а интензивно тиражираните клюки, че шоуто пада от ефир поради липса на интерес, рейтинг или нещо трето, се оказват мощно пресилени, да не кажем и искрено погрешни.

" Не, не стопираме със " Скрита идентичност "! Това, че се измислят всевъзможни жълти нелепости и никой не ревизира, не пита, е показателно. Разбира се, че няма нищо правилно!

Този сезон е по-кратък заради ред аргументи, измежду които са Европейското състезание по футбол, както и цялата по-ниска гледаемост на малките екрани по това време на сезона. Интерес към шоуто има, несъмнено, както го удостоверява и рейтинга му.

В таргет групата 18-59 (най-интересната за рекламодателите) бием bTV в същия часови пояс, в който върви " Скрита идентичност ", както демонстрират и данните, това съобщи пред БЛИЦ продуцентът.

Втори сезон на " Скрита идентичност " ще има, за жал на едни хора, и ще бъде с по-голяма продължителност, става ясно още от думите на Джуди Халваджиян.

" Сезон есен - зима ще излъчим оставащите епизода, които не успяхме в този, по тази причина ще бъде по-дълъг сезон, с още по-интересни участници, занимателни и завладяващи моменти ", разясни още продуцентът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР