Скрита камера е била инсталирана в общата баня с тоалетна

...
Скрита камера е била инсталирана в общата баня с тоалетна
Коментари Харесай

Скандал на луксозен круизен кораб: Скрита камера в тоалетната снимала 150 туристи

Скрита камера е била конфигурирана в общата баня с тоалетна на първокласен транспортен съд, движещ се по 7-дневна круизна линия през карибския остров Синт Мартен, Пуерто Рико и Бахамските острови. Той е акустирал в Маями предходната събота.

Отделът на ФБР в Сан Хуан, Пуерто Рико, работи за идентифициране на евентуални жертви. Mъж, качил се на кораба, е упрекнат във видеовоайорство и опит за владеене на материали с деца.

Джеръми Фрояс конфигурирал скрита WiFi камера в общото помещение на горната палуба на кораба.

Корабът ще отплава от Истанбул

Дни по-късно различен пасажер забелязал устройството и съобщил за него на личния състав. Охранителите претърсили банята, разкрили и иззели скритата камера. Била открита и Micro SD карта с няколкочасови видеозаписи.

ФБР разгласява онлайн формуляр за търсене на информация за евентуални жертви. „ Ако вие и/или свързани с вас малолетни лица, сте били жертва на Джереми Фрояс или имате информация, апелирам, попълнете този къс формуляр “, се споделя в известие към онлайн документа.

Предполага се, нерегламентираните записи са направени сред 30 април и 1 май 2023 година

Първите им фрагменти демонстрират по какъв начин упрекнатият мъж настройва ъгъла на снимане, с цел да се концентрира върху тоалетната, след което свързва камерата към своя телефон посредством WiFi, преди да напусне помещението.

Двете планувани плавания за 2024 година към този момент са разпродадени

Следователите са открили повече от 150 лица във направените видеа. Според тях са снимани и повече от 40 малолетни.

Обвиненият мъж е признал, че той е сложил камерата, както и че знае, че тя е конфискувана, тъй като не е могъл да я откри, когато е отишъл да я ревизира на 1 май.

„ Случаят беше неотложно докладван на локалните и федералните правоприлагащи органи. Замесеният посетител беше отхвърлен от кораба, а управляващите поеха следствието. Тъй като то към момента продължава, не можем да споделим повече детайлности все още “, разясняват пред Си Ен Ен от круизната компания.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР