Скръбна вест! Отиде си Иван Ласкин Разтърсващо! Вижте последните слова

...
Скръбна вест! Отиде си Иван Ласкин Разтърсващо! Вижте последните слова
Коментари Харесай

Коментари за Ласкин ден преди смъртта му, разтресоха мрежата

Скръбна новина! Отиде си Иван Ласкин Разтърсващо! Вижте последните слова на Ласкин към Алекс

Едва на 48-годишна възраст си отиде артистът Иван Ласкин. Той не съумя да се пребори за живота си и издъхна точно на Богоявление.

През 2012 година в ефирен ефир показа, че има проблеми с алкохола, а в последните си изявленията отклоняваше тематиката с възприятие за комизъм. „ Аз съм един средноедър българин, който обича да пие вино с другари ”, бяха неговите думи, написа блиц. На 28 декември м.г. той беше признат във ВМА

Жалейки и съболезнования почерниха обществените мрежи, където близки, другари и фенове на звездата от " Васко да гама от село Рупча " си спомнят за него и изричат поддръжка на брачната половинка му Алекс Сърчаджиева.

Редом с тях обаче се намира и един коментар, който всява черно знамение. Едва ден, откакто Ласкин е признат във ВМА, под апела за кръводаряване, един от потребителите написа обръщение, в което твърди, че случилото се с Ласкин е " поличба на убитите от него животни ".

" Това е прокобата на убитите от Ласкин животинки.Не съм Господ с цел да разпределям правораздаване,но в последна сметка всеки получава това което е заслужил.Никой от този живот не си е отишъл жив,но по разнообразни способи.Нека Господ се смили над него и му покаже новият път по който да тръгне. ".


Самият коментар обаче е посрещнат с възмущение от другите консуматори. Ласкин бе един от доста известните ловци. „ Винаги съм обичал да отивам на лов. Като дребен си фантазирах, че съм индианец и си върших копие. Обичам природата, обичам водата, тя ме успокоява същински. Както споделя моят другар Ути, ловът се прави за другари и от другари. Дали ще има птичи лов или какъвто и да е, не е чак толкоз от голяма важност. Много обичам да обикалям цяла България. Поздравявам всичките си другари от Карабунар, от Суворово. “ – разказваше приживе самият Ласкин пред медиите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР