Скотланд Ярд може да разследва, след като се твърди, че

...
Скотланд Ярд може да разследва, след като се твърди, че
Коментари Харесай

Медицинските бележки на Кейт Мидълтън „достъпени, след като е напуснала болницата“, както Скотланд Ярд може да разследва

Скотланд Ярд може да проверява, откакто се твърди, че медицинските бележки на Кейт, принцесата на Уелс са били налични откакто е напуснала болничното заведение.

Световноизвестната лондонска клиника в Мерилебоун, където принцесата на Уелс претърпя коремна интервенция през януари, стартира следствие, откакто чиновниците по обвиняванията се пробваха да получат достъп до персоналните й медицински досиета.

След като международната извънредна обява на The Mirror беше публикувана по целия свят тази седмица, източници споделиха, че „ до трима души “ може да са забъркани в хипотетичния достъп до медицинските досиета на Кейт.

Като спомагателна бомба може да се разкрие, че хипотетичното нарушаване е осъществено, откакто бъдещата кралица беше изписана от болничното заведение на 29 януари, когато обществените медии избухнаха със странни и нараняващи теории на конспирацията, свързани с нейната интервенция.

Източници сподели, че престъпното следствие, разказано като „ невиждано “ и в този момент управ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР