Скот Уориинг, известен със своите интригуващи находки, отново привлече вниманието

...
Скот Уориинг, известен със своите интригуващи находки, отново привлече вниманието
Коментари Харесай

Уфолог: Съзрях град на Марс, свързан е с Атлантида и Ватикана ВИДЕО

Скот Уориинг, прочут със своите завладяващи находки, още веднъж притегли вниманието на обществото. Разглеждайки фотоси на повърхността на Марс, Уоринг просто не е повярвал на учите си - пред погледа на уфолога се разкрила удивителна картина.

Този път уфологът твърди, че на предоставени от НАСА снимки на повърхността на Марс може да бъде съзрян цялостен град.

Снимките приказват за това, е на Марс към момента има живот, само че Уоринг не изключва, че това може и да е единствено рядко естествено събитие.

Фото из открытых источников

Изследователят счита, че този "град " има директно отношение към Атлантида.

Представителите на тази цивилизация сякаш в миналото са живеели на Марс, само че заради някакъв незнаен прелом или война, те са напуснали безжизнената планета, с цел да се заселят на Земята.

Напълно е допустимо в легендите Атлантида да не е била континент, а планета. Работата е там, че на античните хора е било мъчно да се обяснят събитията, свързани с пътешествията сред планетите, по тази причина в легендите става дума за "голям континент ".

Уфологът е разгласил в мрежата видео с сходно изложение на своята находка.

По думите му, на фотосите от Марс много ясно се виждат геометрични верни линии, които наподобяват на улици, около които се издигат здания с куполи и кули.
Уоринг даже е съзрял постройка, която доста наподобява на Ватикана.

Линиите, които наподобяват на мрежа по ландшафта на Марс, са с дължина от към 1 километър. Изследователят е уверен, че дадената фотография е 100-процентно доказателство за това, че в миналото на Марс е имало живот.
Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР