Скорпионът е осмият и може би един от най-важните знаци ...

Скорпионът е осмият и може би един от най-важните знаци

Знакът Скорпион: Тъмен, силен, но неустоим

Скорпионът е осмият и може би един от най-важните знаци на зодиака. Слънцето минава през знака Скорпион от към 23 октомври до към 22 ноември, според от съответната година.
Хората, родени под този знак са известни с това, че са потайни, дълбоки, напрегнати и съблазнителни.

Някои астролози съпоставят Скорпиона с паднал ангел, който танцува през тъмнината и осветява нощта, внасяйки ново схващане за спешните обстановки. Скорпионите в действителност имат по-дълбоки усещания и качества. Те са до болежка почтени, като от време на време виждат истината преди всички останали.

Представителите на този знак като че ли постоянно носят у себе си рани и белези от предишното, само че пък те схващат болката като никой различен.

Скорпионът е знакът, който е в унисон със страданието – не се плаши от него. Той схваща битката, не се плаши от тъмнината и постоянно ще откри метод да се върне и да стартира изначало.

Оригиналният знак на тази зодия в действителност е змията (а не скорпион). Змията е доста мощен нравствен знак от епохи. Тя е знак на възобновяване и прераждане. Това е създание, което може да смъкна кожата си и да я възвърне – регенерацията тук е от най-голямо значение.

Точно като змията, Скорпионът сменя кожата си в разнообразни стадии от своя живот, защото подсъзнателно жадува за процеса на възобновяване.

Още за Скорпиона можете

Източник: dnes.bg