Скоростта винаги е била сред топ приоритетите на бизнеса, когато

...
Скоростта винаги е била сред топ приоритетите на бизнеса, когато
Коментари Харесай

Brother представя лазерните устройства L2000

Скоростта постоянно е била измежду топ целите на бизнеса, когато става дума за щемпел и сканиране. Тя е главно условие към устройствата, наред с ценовата успеваемост, надеждността и екологичността
В тази връзка за японската компания Brother по-бързото действие е в челните позиции в листата за усъвършенствания. Актуалната серия монохромни лазерни устройства L2000 за дребни и домашни офиси е същинско преобразяване на този блян със своята водеща за класа скорост на щемпел.

Когато стане дума за скорост, постоянно вършим асоциация с моторните надпревари и аналогията сред механиците и офис чиновниците е напълно на място. Казано по-просто, бързата екипна работа е от основно значение за триумфа на водача и за успеха. Бизнес, който реализира бързи резултати, с доста по-голяма възможност ще усили приходите си и ще завоюва нови клиенти.



В подтекста на печата и сканирането може да се каже, че тези процеси имат роля, сходна на тази на пит-стопа в моторните надпревари. Те са относително дребна част от цялостния развой на работа, само че бързото и безпроблемно осъществяване е извънредно значимо за триумфа.
Разликата сред първо и второ място
В едно моторно съревнование всяко забавяне при обслужването на автомобила може да коства успеха. Ако на единият водач на тима се постанова да изчака на опашка обслужването на съотборника му в пит-стопа, резултатът може да бъде мощно отрицателен върху общия краен резултат на отбора.

В организациите със съществени изискваният към печата, бързото принтиране понижава вероятността от образуване на опашки до машините и минимизира загубите на продуктивност, свързани с неработоспособността на чиновниците, които чакат своите документи. В по-общ проект, намаляването на времето за очакване значи повече време за работа върху задания, които прибавят стойност към бизнеса.

Имайки това поради, множеството модели в линията от монохромни лазерни устройства Brother L2000 печатат и копират със скорост от 30 стр./мин., като върховите модели от гамата подвигат летвата до 34 стр./мин. Тези скорости нареждат серията доста високо в целевия потребителски сегмент и са реализирани с помощта на технологията с два лазерни лъча, които построяват изображенията върху барабана по-бързо.

Показателят „ First paper out time (FPOT) “ – времето за излизане на първата страница, е различен значим фактор, с който линията L2000 се отличава. Моделите на Brother съумяват да изкарат първата напечатана страница единствено 8.5 секунди след приемане на задачата.
Постигане на съвършения пит стоп
Обратно в света на моторните спортове: в случай че по време на пит-стоп се случи ненадейно закъснение, да вземем за пример в случай че има проблем със свалянето или закрепването на гумата или зареждането с гориво, това коства сигурна загуба тук-там на водача. Шампионати биват печелени и губени поради проблеми в пита, тъй че обезпечаването на равен и благонадежден развой на обслужване е от сериозно значение.

Затова серията L2000 е проектирана да направи печата и сканирането допустимо най-безпроблемно. Всеки модел разполага с входна тава за 250 листа, а мултифункционалните устройства са снабдени с автоматизирано листоподаващо устройство (ADF) за 50 страници. Върховият модел МФУ даже разполага с двустранно листоподаващо устройство. Тези функционалности, в композиция с технологията за минимизиране на засядането на хартия, сигурно понижават закъсненията.


В отговор на целите на дребните и домашни офиси
  Моделната гама L2000 дава отговор и на други значими условия на дребните и домашни офиси: ценова успеваемост и малко влияние върху околната среда. Точно това са и задачите, които световноизвестните спортни серии като Formula 1 и напълно електрическата Formula E слагат във фокуса на своето развиване.

По отношение на ценовата успеваемост устройствата Brother L2000 са съвместими със общоприета тонер касета за до 1200 страници, както и с касета с огромен потенциал за до 3000 страници, която дава опция за покупка на по-малък брой консумативи и по-малко време за промяната им.

За да обезпечат екологичен режим на работа, устройствата разполагат с еко режим за икономисване на тонер, както и с конфигурация за автоматизирано заспиване, която пести сила в неактивните интервали. Налична е и функционалност за пропускане на празни страници и автоматизиран двустранен щемпел, които понижават прахосването на хартия.

Консумацията на сила е понижена в допълнение, с помощта на друга изключителна функционалност на тези машини – тихата работа. Всички модели работят с равнище на звук под 50dB, което способства за основаване на спокойна работна атмосфера, насърчаваща продуктивността и творчеството.
Можете да научите повече за линията от монохромни лазерни устройства Brother L2000, като посетите уеб страницата www.brother.bg, където са показани общо 9 модела – 3 принтера (HL-L2372DN – 299 лева с Данък добавена стойност, HL-L2352DW – 219 лева с Данък добавена стойност, HL-L2312D – 179 лева с ДДС) и 6 мултифункционални устройства (MFC-L2732DW – 499 лева с Данък добавена стойност, DCP-L2552DN – 379 лева с Данък добавена стойност, MFC-L2712DW – 379 лева с Данък добавена стойност, MFC-L2712DN – 339 лева с Данък добавена стойност, DCP-L2532DW – 319 лева с Данък добавена стойност, DCP-L2512D – 259 лева с ДДС).
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР