Скоростта, с която човешката дейност затопля планетата, е най-висока за

...
Скоростта, с която човешката дейност затопля планетата, е най-висока за
Коментари Харесай

Остават пет години за спасяване на планетата – експертите по климатичните промени в Обединеното кралство предупреждават сериозно

Скоростта, с която човешката активност затопля планетата, е най-висока за всички времена и човечеството разполага единствено с пет години, с цел да се избави, съгласно към нов отчет на водещи учени.

Учените споделиха, че на човечеството му остават единствено пет години, с цел да понижи въглеродните излъчвания и да предотврати най-лошите последствия от изменението на климата. Средната световна температура се повишава с 0,26C на десетилетие, съгласно нов отчет на откриватели, ръководени от университета в Лийдс, което е по-бързо от всеки път.

Карина декор Шукман, създател на отчет и океанограф, сподели, че повече от 50 учени са работили върху отчета, който наблюдава изменението на климата през последните няколко години, като преглежда неща като това какъв брой бързо се затопля земната повърхнина.

Шокиращите открития от изследването демонстрират, че скоростта на което светът затопля е най-бързо от началото на записите. IPCC разгласява актуализации на всеки седем години, само че екипът от откриватели сподели, че се надя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР