Скорошно проучване е установило, че половината от българите приготвят различни

...
Скорошно проучване е установило, че половината от българите приготвят различни
Коментари Харесай

И звездите са хора, и те обичат домашното: известните българки, които сложиха зимнината

Скорошно изследване е открило, че половината от българите подготвят разнообразни домашни артикули за консумация през зимните месеци. Най-консумирана е туршията, следвана от компотите и разнообразните зеленчукови консерви. Няма по какъв начин да не си признаем, че и ние обичаме всичко, което е домашно приготвено. Много по-вкусно, а и здравословно е, тъй като знаем какво слагаме и по какъв начин го консервираме (по-точно нашите баби и майки ни споделят по какъв начин са го създали, дано бъдем реалисти).

Популярните българи са също като нас - те обожават да си похапват домашно приготвени неща. Не веднъж звездите са ни показвали забележителни кулинарни умения в домашни условия, които сме виждали в " Черешката на тортата " по NOVA. И трите ни героини в този материал са взели участие в фамилното предаване за кулинария, а скоро демонстрираха на почитателите си в Инстаграм, че навират време и да подготвят зимнина.

Мегз, която сигурно може да си разреши много неща, запретна ръкави и стартира да прави зимнина. В поредност от фотоси в Instagram тя демонстрира по какъв начин сама си прави доматен сок. " Когато доста искаш нещо, само че няма кой да ти го даде имаш 2 избора. 1. Да продължаваш да го искаш и да го нямаш и да се оплакваш и мрънкаш или 2. Да запретнеш ръкавите, да се научиш и да си го дадеш самичък ", написа тя под фотосите. Във видео тя споделя, че процедурата е била нещо обичайно за нашите баби и дядовци. Тя самата пък дълго време си мислела, че във времето, в което би блага и белила домати, може да изкарва пари. Днес отново би могла да изкарва пари в същото време, само че към този момент целите ѝ са разнообразни - тя, здравето ѝ, персоналното ѝ време за себе си. В story-та инфлуенсърката споделя целия развой - доматите, които се обелени и нарязани на половинки, биват смляни, а по-късно поставени и в буркани, които се стерилизират. В начинанието ѝ " оказват помощ " двама помощници - кучета. 

Виж още:

Катето Евро е известна със своите невероятни кулинарни умения. Доста са пътите, в които сме я гледали освен в " Черешката на тортата ", само че преди време тя имаше даже лично кулинарно шоу, което се излъчваше по малкия екран. Актрисата е освен надарена на сцената, само че и в кухнята. Съвсем скоро тя показа видео, на което се вижда, че и тя е запретнала ръкави, с цел да подготви домашна лютеница. Макар да е написала към видеото " Никога повече лютеница ", ние сме уверени, че се е получила прелестно и си представяме усетите, намазана върху прясна филийка домашно подготвен самун. Във видеото Катето дава подробни пояснения какво тъкмо е направила и за какво е трудоемко приготвянето на домашна лютеница. Освен това е дала към 250 лева за артикули + си е купила мелачка за 85 лева " Тази лютеница е златна ", споделя Катето, като дава отговор в коментар на фенка, че за първи, само че финален път прави лютеница у дома.

На друго видео пък звездната майка на Сашо Кадиев демонстрира още по-идилична конюнктура от вкъщи си - положителният остарял чушкопек, приятна музика за декор и красива панорама към спретнатия двор на актрисата, която живее на Кокаляне. Чушките евентуално са част от подготовката на лютеницата. Оказва се, че Катето не е била напълно сама през времето, в което е приготвяла домашните консерви. Нейната добра другарка, също толкоз надарена актриса, Марта Вачкова се е присъединила към печенето на чушки. Тя е отишла в дома на Евро. " Есен в Кокаляне. Слънце в косите ни, чушки в ръцете ни

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР