Скорошни избори, организирани от служебен кабинет, със сигурност ще покажат

...
Скорошни избори, организирани от служебен кабинет, със сигурност ще покажат
Коментари Харесай

Костадинов: Служебно правителство е големият шанс на нас българите за честни избори

" Скорошни избори, проведени от длъжностен кабинет, сигурно ще покажат действителния резултат на партиите от статуквото.
На 4-ти април 2021 година имаше три сегмента от гласоподаватели, които „ изкривиха “ изборния резултат и това е повода за огромното разминаване сред резултатите в България и чужбина. На първо място това е купеният избор, на второ място - корпоративният избор, който върви с държавното управление и е подвластен от него, защото получава обществени  поръчки и на трето място - подвластният административно-манипулиран избор.
 Борислав Цеков: Глупаво и политически несъответстващо е мисленето, че едно служебно държавно управление е ужасно Борислав Цеков: Глупаво и политически несъответстващо е мисленето, че едно служебно държавно управление е " ужасно "
" Изключително неуместно и политически несъответстващо е мисленето, че едно служебно държавно управление е " ужасно " тъй като можело да направи " ревизи...
Това са хората, които са заплашвани по дребните обитаеми места, че в случай че не гласоподават ще бъдат лишени от работа, дърва за зимата и други обществени придобивки, от които се нуждаят, както и чиновниците в по-ниските равнища на администрацията, на които е казвано, че в случай че не гласоподават за ръководещите ще изгубят работата си ", показва водачът на Възраждане Костадин Костадинов.
" При едни избори, проведени от длъжностен кабинет на президента Румен Радев обаче, нещата ще наподобяват по друг метод. Една от главните разлики ще е тази, че  цялата изборна администрация ще бъде сменена. Нека не забравяме, че на миналите избори състава на ЦИК, РИК и СИК беше еднакъв със състава на 44-то Народно заседание. Или с други думи, прекомерно евентуално е при скорошни избори ръководителят на ЦИК да не е от ГЕРБ, а представителите на досегашните ръководещи ще бъдат малцинство в СИК по места.
Преминахме през избори, които не се организираха общоприетоо. Ето за какво и втората опорна точка на статуквото е незначителна - пробват се да ни внушат, че не е добре да вършим избори през лятото. Защо да не е добре? Как правихме избори в страна, която беше затворена?! Не бива да подценяваме желанието на българите за смяна.
На 15-ти април 2021 година се събира 45-то Народното събрание, което може да извърши поредност от бързи дейности, с цел да промени Изборния кодекс, тъй че да предотврати всяка опция за изборна машинация. Тази смяна може да се случи в границите на до две седмици.
 По Конституция: Борисов ще е скоро в оставка, само че ще ръководи още известно време По Конституция: Борисов ще е скоро в оставка, само че ще ръководи още известно време
Още при първото съвещание на новия парламент, което се насрочва в границите на 1 месец след изборите (т.е. в тази ситуация до 4 май) от президен...
След това може да отстъпи място на Служебно държавно управление, което да провежда идващите избори. Само по този начин можем да подсигуряваме неприкосновеността на вота и да сме сигурни, че народните представители са законно определени.
Тук е огромният късмет на нас българите за почтени избори. Ако в този момент се образува длъжностен кабинет, той може да действа в границите на три месеца. И в длъжностен кабинет няма нищо ужасно. Внушава ни се, че страната ще спре, че няма да могат да се вземат значими решения. Нищо сходно - служебният кабинет има същия състав, има министри и бюджет.]
С него няма заплаха да спре страната, само че е доста евентуално да спрат някои корупционни покупко-продажби! И в случай че за някои служебният кабинет е заплашителен, то не е за нас - българските жители, а за политиците на прехода, които са ограбвали страната ни. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР