Скорошната изповед на Деси Цонева пред Мариян Станков-Мон Дьо в

...
Скорошната изповед на Деси Цонева пред Мариян Станков-Мон Дьо в
Коментари Харесай

Деси Цонева разби с тези признания за баща си и мъжа си ВИДЕО

Скорошната изповед на Деси Цонева пред Мариян Станков-Мон Дьо в ефира на Нова телевизия предстоящо разбуни духовете, предизвиквайки бурни реакции в обществените мрежи.

По традиция щерката на тв легендата Митко Цонев е на правилото “право куме в очи ”, най-много когато става дума за персоналния й живот, или за татко й Димитър Цонев, който си отиде от този свят единствено на 56 години.

“Спомням си по какъв начин татко ми е над мене, пита ме по какъв начин се споделям. Викам му “Деси ”.

Попита ме по какъв начин съм, тормози се, че може да имам комоцио ”, връща лентата обратно с трогване тя. И продължава: “Единият вид е да вървиш на мрачно в хотела, да почиваш, а другият е да се качим горе на върха, да пием просеко и да караме ”, сподели ми той, а аз избрах да отидем на върха. Там открихме невероятна нова писта, която беше толкоз необятна, най-красивата панорама, която съм виждала в планината. Грееше ужасно слънце. Изпитвах някакво голямо благополучие от този миг ”.

“В момента изживявам допустимо най-спокойния стадий от живота ми. Бракът с моя брачен партньор Явор Стефанов доста ме промени. Промених средата си, метода си на живот, компанията си. Станах доста по-спокойна, по-уравновесена. Помъдрялата Деси може да се скара на другата Деси за някои неща, които не е трябвало да прави. Ако бях на това равнище, което съм сега, някои неща нямаше да ги направя. Пиша стихотворения, имам стотици. Пиша, когато съм тъжна, когато съм сама в къщи и вали на открито ”, показа Цонева, която не крие и какъв безгрижник е.

“Вече не ме интересува, преднамерено се фотографирам единствено с чаши, с цел да ги нервирам ”, добави тя във връзка коментаторите в обществените мрежи, че е надали не алкохолик. “Хората не си показват каква майка съм, по какъв начин се грижа за децата си, по какъв начин се грижа и оказвам помощ на всичките си другари. Представят си една лигла, която е привикнала всичко да й идва наготово. И една прекомерно разхайтена бохемка. Аз, че съм безгрижник, безгрижник съм, само че не съм чак това, което се изяснява.

“Никога не съм се срамувала от себе си. Харесвам се такава каквато съм. Постъпки, от които би трябвало човек да се срами, са изменничество, засегнатост, в случай че направиш на някой нещо неприятно. Аз такива неща не съм правила ”, прибавя още Цонева.

“С обич си припомням за една преживелица от Обертауерн, може би една от последните ни ски почивки с баща. Той кара със сина ми, учи го по една алена писта, аз карам по черната. Накрая двете писти се сплотяват. Имаше едно скокче, аз скочих, и паднах доста неприятно обратно, пукнах си каската, даже леко изгубих схващане.

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР