Скоро в България ще е необходимо гражданите да имат поставена

...
Скоро в България ще е необходимо гражданите да имат поставена
Коментари Харесай

Обсъждаме навсякъде да се влиза с COVID-сертификат, обяви министърът

Скоро в България ще е належащо жителите да имат сложена ваксина, потвърдено скорошно преболедуване или неотдавнашен негативен тест, с цел да влизат в разнообразни обекти. Така няма да се лимитира изкуствено потенциалът им. Това сподели здравния министър Стойчо Кацаров в изявление за.

По думите му към днешна дата няма да има смяна в настоящите ограничения, само че посоката, в която се върви, е нашите ограничения да станат като тези, които виждаме в огромна част от европейските страни.

" По-скоро не ограничавания от вида 50% или 30% от потенциала, а по-скоро цялостен потенциал, само че със " зелен документ “ за преболедуване, имунизация или тест. По този метод ще се изравнят нашите ограничения с ограниченията, които се ползват в Гърция, Франция, Германия, Италия и други европейски страни ", изясни той.
 Анонимен доктор: 300 лв. - и си имунизиран. Колко българи имат подправен Ковид-сертификат? Анонимен доктор: 300 лв. - и си " имунизиран ". Колко българи имат подправен Ковид-сертификат?
Срещу 300 до 600 лв. в България можеш да получиш подправен документ за имунизация. Тези измами са доста рискови, само че страната като че ли безд...

В същото време от туристическия отрасъл оповестиха в известие до медиите, че съгласно предлагането - всички заведения ще могат да работят на 100% и без ограничаване в часа при даване от страна на клиентите на някой от гореизброените документи. Според известието се чака този топ работа да влезе в действие до 3 седмици .

Попитан по отношение на идни нови ограничения Кацаров съобщи: " Ние имаме проект, в него сме записали при какви равнища на заболеваемост и претовареност на болничните кревати какви ограничения се ползват. Експертите разискват непрестанно, даже и сега, когато преценяват, че е нужни да се трансформират настоящите ограничения, основният държавен здравен контрольор прави предложение с отчет до мен, аз издавам съответната заповед “. 

В отговор на въпроса дали от министерството плануват и други тласъци като играта с награди, които да накарат хората да се имунизират, Кацарова съобщи: " Търсим всевъзможни благоприятни условия и разновидности в хода на тази информационна акция, с цел да се убедят хората, че има изгода, че не се имунизират за мен или за държавното управление, а поради своите баби и дядовци. Посланието ни е " Направете го за себе си “.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР