Скоро стана ясно, че Лена и Миро са в очакване

...
Скоро стана ясно, че Лена и Миро са в очакване
Коментари Харесай

Лена и Миро стават родители на момиче

Скоро стана ясно, че Лена и Миро са в очакване на щерка. Новороденото  им дете ще е от женски пол, издадоха близки до фамилията.

Лена не пропуща обзор в клиниката, в която работят водещи експерти гинеколози. Тя споделила пред най-близките си хора, че бременността й се развива по проект, проучванията й са положителни и в случай че е рекъл  Господ ще посрещнат дъщеричката си в средата на септември.

Лена и Миро подготвили специфичен ъгъл з бебето в столичното си жилище, само че към момента не са се отдали на огромното извършване на покупки от дрешки и аксесоари за новороденото.

Доста наедрялата политичка и  мъжа й към момента умували върху името на наследницата си и се колебаели на кого да я кръстят преди да вземат финалното решение.Припомняме, че двойката за първи път призна за бременността на младата юристка на огромния християнски празник Великден.

Снимки:ПИК

Бившата началничка на кабинета Петков и някогашния зам. ръководител на Парламента скоро бяха на женитба, а някои от околните им си помислиха, че те са узаконили връзката си. Но останаха разочаровани когато схванаха, че не Лена е била младоженката.

Говори се, че най-малко към този момент женитба няма да има, а тържеството ще е откакто щерка им се роди и малко поотрасне.

Тагове: new Лена Бориславова Бременната Лена Мирослав Иванов бебе Пола на бебето
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР