Скоро Spotify може да включва много повече аудио книги. Това

...
Скоро Spotify може да включва много повече аудио книги. Това
Коментари Харесай

Spotify придобива платформата за аудио книги Findaway

Скоро Spotify може да включва доста повече аудио книги. Това ще е допустимо откакто стрийминг услугата закупи платформата за аудио книги, Findaway. Условията по договорката не бяха разкрити, само че стъпката на платформата сочи, че Spotify изследва опцията за основаване на лична библиотека от сходно наличие. Findaway е с централа в Охайо и има азбучник от над 325 000 книги, по данни от уеб страницата ѝ.

Компанията има партньорства с Apple, Amazon и други огромни разпространители, като също така основава принадлежности за основателите на аудио книги. Засега не е ясно тъкмо по какъв начин Spotify може да вгради каталога на Findaway в личната си услуга. От изказване на платформата се споделя, че договорката ще ѝ помогне бързо да разшири мащаба на каталога си от аудио книги. Освен това ще бъдат предоставени нови благоприятни условия за създателите и издателите.

Придобиването от страна на Spotify не е първият опит на компанията измежду аудио книгите. Предишни опити включват четени от известни персони общодостъпни класики, както и книга за Хари Потър. Ходът на платформата е сигнал за доста по-големите ѝ упоритости в това пространство. Той прилича и методът на Spotify при подкастите където беше постифнат прогрес след редица придобивания.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР