Скоро след края на втория локдаун във Великобритания херцогът и

...
Скоро след края на втория локдаун във Великобритания херцогът и
Коментари Харесай

Стилна и празнична: Кейт Мидълтън съживява коледния дух заедно с принц Уилям

Скоро след края на втория локдаун във Англия херцогът и херцогинята на Съсекс не престават с уговорките си онлайн с тридневно мини турне във Англия .

Официалното изказване на двореца Кенсингтън гласи, че с предколедните си визити в Англия, Шотландия и Уелс Кейт Мидълтън и принц Уилям „ ще отдадат чест на невероятната работа на човеци и организации, които са дали всичко от себе си в отговор на пандемията от ковид “ .
 Кейт и Уилям се насочат на турне с влака на кралица Елизабет  Кейт и Уилям се насочат на турне с влака на кралица Елизабет  Кейт и Уилям се насочат на турне с влака на кралица Елизабет  Кейт и Уилям се насочат на турне с влака на кралица Елизабет
За задачата кралската двойка ще употребява за първи път като двойка влака на кралица Елизабет Втора , с който започнаха пътуването си в неделя от Лондон . Преди да се настанят двамата поговориха с локални транспортни чиновници.

Кейт и Уилям носеха маски, а херцогинята беше комбинирала тъмнозелено палто Alexander McQueen, обличано от нея и преди, и шал с каре тартан . Това е първият път, в който Кейт Мидълтън пътува с влака на кралицата , макар че публично е част от фамилията към този момент десетилетие.

 Кейт Уилям Getty

При съблюдаване на ограниченията двойката „ ще измине 1250 благи и поемат настоятелен срещи, срещайки се с служащи на първа линия, доброволци, личен състав в домове за грижи, учители, възпитаници и младежи , с цел да чуят за техния опит, жертви и вдъхновяващата работа, която са свършили през тази предизвикателна година “.

В изказването се споделя още: „ Херцогът и херцогинята с неспокойствие чакат да насочат вниманието към невероятната работа, свършена в цялата страна през тази сложна година, и да споделят своята признателност от името на нацията за всички, които поддържат локалните общности преди коледните празници. “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР