Скоро ще разберете дали ще се впусна в битката за

...
Скоро ще разберете дали ще се впусна в битката за
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Ако стана кмет на София ще спра гей парадите

Скоро ще разберете дали ще се впусна в борбата за София. Гражданска група ме издигна за кандидат-кмет след вчерашното ми изявление, което медиите отразиха с внушения, че няма да издигнем претендент от “Атака”. Това съобщи водачът на "Атака " Волен Сидеров в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия.

"Тези хора ме издигнаха, с цел да спрем гей парадите в София. Ако стана кмет на София ще спра тези паради. Не е ли изтриване на нацията, две дами да отглеждат дете. Има спад в демографията, вършат се доста аборти, а в това време се пропагандира джендър идеологията ", сподели още той.

"София не е единствено центъра и “Графа”, а главно жилищните квартали, а те са наранени от противоречиви планове. Има какво да се ревизира и направи ", разяснява още Сидеров.

"Не познавам подобен Елен, за малко на пътя да блъсна едно животно елен, само че други такива персони не познавам. Какво е направил този Елен Герджиков за общината ", попита той във връзка коментара на ръководителят на Общинския съвет Елен Герджиков във "Фейсбук " по отношение на поддръжката на Сидеров за Фандъкова с думите "Благодаря, само че няма потребност ".

"Каракачанов го издигнах, само че се видя по какъв начин ми го върна - дали с признателност или с лицемерен удар в гърба ", счита Сидеров.

"А, има ли "Обединени патриоти ", в случай че една от трите партии я няма. В ЦИК трите партии за регистрирани ", разяснява той.

"Кой разпореди да се назова този скандал "шпионски ". Щатите стопираха Южен поток и АЕЦ "Белене ", а когато Борисов рестартира плана "Белене ", стартира някакъв външен напън върху нашите институции. Знам какво е да те мачка държавната машина, няма да се учудя от инспекции ", приключи Волен Сидеров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР